Kim Kardashian paljasti: Tällaisen vihkisormuksen ja hääpuvun haluan!

Hääkellot soivat ainakin Kim Kardashianin unelmissa, sillä rakastunut tosi-tv-tähti pohtii jo hääpukua, sormusta ja lasten nimiä.

Kim Kardashian, 30, suunnittelee poikaystävänsä Kris Humphriesin, 26, kanssa häitä täyttä häkää, vaikka pariskunta on seurustellut vasta viiden kuukauden ajan. Kimillä on jo tarkat suunnitelmat, millaisen vihkisormuksen ja hääpuvun haluaa.

Kimin unelmasormus on jalokividesigner Lorraine Schwartzin suunnittelema valtava timanttisormus. Kimin suuri idoli oli Elizabeth Taylor, joka on Lorrainen hyvä ystävä ja hän haluaisi samanlaisen Krupp-timanttisormuksen kuin Elizabeth Taylorilla oli.

– Olen jo visioinut koko hääpäiväni, enkä malta odottaa, että pääsisin naimisiin. Tiedän jo, miltä hääpukuni pitäisi näyttää. Kukapa nainen ei miettisi häitään pikkutytöstä lähtien? Kim kujertaa Life & Style -lehdelle.

Kim aikoo suunnata Pariisiin shoppailemaan, sillä haaveissa on Chanelin couture hääpuku. Kimin ystävä paljasti, että kaunotar haluaa olkaimettoman puvun, joka on perinteinen, mutta seksikäs, ja saa Kimin tuntemaan itsensä oikeaksi prinsessaksi.

Kris ja Kim, joiden perheissä lasten nimet alkavat k-kirjaimilla, ovat jo keskustelleet mahdollisista omien tulevien lasten nimistä. Jos pariskunta saa pojan, nimeksi on suunniteltu Kristopher Jr.

– Nimeän varmaan lapseni K-kirjaimilla alkavilla nimillä pitääkseni perinnettä yllä. Haluan ison perheen, kolme tai viisi lasta, Kim suunnittelee.

MTV3/Helmi

Lähde: lifeandstylemag.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja