Kim Kardashian paljastaa: Peppuni on äitini ansiota

Kim Kardashianin takamus on äiti Krisin ansiota, Female First paljastaa. Näin Kim todistaa jälleen kerran, että hänen muotonsa ovat aidot. Äiti Kris on sen sijaan turvautunut plastiikkakirurgiaan.

Kim Kardashian tietää, ketä kiittää hyvinmuodostuneesta takamuksestaan: tietenkin äitiään Krisiä. Kim on huomannut, että heidän takamuksensa muistuttavat toisiaan.

Lokakuussa 31 vuotta täyttänyt seurapiirineiti on kuuluisa ennen kaikkea kurvikkaasta ulkomuodostaan. Tähden takamuksen on sanottu olevan niin suosittu, että naiset pyytävät jo plastiikkakirurgeiltaan samanlaista peppua kuin Kimillä on. Kim itse on todistanut röntgenkuvalla, että hänen takamuksensa on aito.

Kimin äiti Kris on sen sijaan turvautunut plastiikkakirurgiaan. Hänelle tehtiin kasvojenkohotus kesäkuussa, eikä hän tyrmää ajatusta uusista leikkauksista.

– Naisen täytyy tehdä mitä naisen täytyy tehdä. Tykkään silti näyttää luonnolliselta, mutta jos on jotakin, mitä pitää korjata, teen sen, hän sanoo.

Harva uskaltaa antaa palautetta kauneusleikkauksessa käyneelle naiselle, mutta Krisin ystävä Sharon Osbourne ei peitellyt ihastustaan huomattuaan Krisin käyneen leikkauspöydällä.

– Kunnioitan häntä valtavasti. Kun tapasimme viimeksi, hän sanoi, "kultaseni, rakastan kasvojasi". Kaikki haluavat kysyä, mitä olen tehnyt kasvoilleni, mutta hän on ainut, kenellä oli rohkeutta kysyä asiasta.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja