Kike Elomaan puoliso kommentoi salasuhdekohua

Kansanedustaja Kike Elomaan aviopuoliso Kimmo Elomaa kertoo oman näkemyksensä jutuista, joiden mukaan heillä kummallakin on avioliiton ulkopuolinen suhde.

7 päivää -lehti uutisoi Kiken pitäneen jo viisitoista vuotta yhtä rumpalimiehen kanssa, ja myös Kimmon olevan suhteessa toiseen naiseen. Ilta-Sanomien haastattelussa vuonna 2002 myös Kike kertoi itse, että sekä hänellä että Kimmolla on omat ihmissuhteensa tahoillaan.

– Minä en näe sitä noin. Ihmiset näkevät, kokevat ja käsittävät asiat omalla tavallaan. Jos minä käyn syömässä tai kahvilla jonkun naisen kanssa, niin heti luullaan, että meillä on suhde, Kimmo kommentoi.

Hän kiistääkin romanttisen virityksen häneen yhdistettyyn 39-vuotiaaseen naishenkilöön.

– Pitäisin 39-vuotiasta naista seinähulluna, jos hän ottaisi 58-vuotiaan miehen. Olenkin äärettömän iloinen, jos joku luulee, että saisin niin nuoren naisen. Olen oikein ylpeä itsestäni. Valitettavasti se ei kuitenkaan ole totta.

Olen kuullut Kiken suhteesta

Kimmon mukaan hän asuu edelleen Kiken kanssa samassa talossa Maskussa. Tosin kumpikin viettää siellä aikaa epäsäännöllisesti, sillä Kimmo on kirjoilla Ruotsissa, ja Kike on kiertänyt keikoilla ja nyt hän on enimmäkseen Helsingissä eduskuntatyön vuoksi.

Onko teillä romanttista suhdetta keskenänne?

– Mitä romantiikkaa sitä tämän ikäisenä enää olisi? Hyvä jos tekohampaat saa lasiin iltaisin, Kimmo lohkaisee.

Hän kuitenkin myöntää kuulleensa Kiken ja kyseisen rumpalin läheisistä väleistä.

– Kyllä moni on tullut minulle vuosien saatossa kertomaan asiasta. Ei nykyään mikään pysy salassa, kun on kännykkäkamerat ja muut. Kiken kanssa emme ole kuitenkaan muistaakseni asiasta puhuneet. Elämää tämä vain on, ei sen kummempaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat