Kiharoilla vai ilman? Katso kuvat julkkisnaisten hiustyyleistä

Hollywoodin valokeilassa kaikki tyylikokeilut joutuvat suurennuslasin alle. Kenelle julkkisnaisista kiharainen kampaus sopii? Katso kuvat ja päätä itse!

Kiharoilla vai ilman – mikä hiustyyli sinun mielestäsi sopii kullekin julkkisnaiselle? Katso kuvat ja päätä itse!

Kiharoilla vai ilman?

Laulaja Beyoncén tyyliin suorat hiukset tuovat ripauksen glamouria. Kiharaisessa hiusmallissa nainen on todellinen luonnonlapsi.

Christina Aguilera 2001. Kuva: Wireimage/AOP

Laulaja Christina Aguilera on uransa aikana kokeillut kaikkea räväköistä hiuslisäkkeistä aina puuhkeaan kiharapilveen. Pöyheissä hiuksissa Aguilera muistuttaa hieman Marilyn Monroeta.

Sarah Jessica Parker/Wireimages/AOP

Sarah Jessica Parker/Wireimages/AOP

Sinkkuelämää-sarjan päätähteä Sarah Jessica Parkeria pidetään muodin edelläkävijänä. Naisen muhkea hiuspehko on esiintynyt myös suoristettuna, vaikka kiharaisuus onkin Parkerin suosikkityyli.

Laulaja Jessica Simpsonin viaton tyyli on vaihdellut vain vähän. Neidon vaaleaan pehkoon kiharat sopivat hyvin.

Pascal Le Segretain/Getty Images

Kevin Winter /Getty Images

Raisun Rihannan tyyli on räväköitynyt uransa alkuaikojen jälkeen. Nykyisin Rihanna nähdään lyhyessä hiuslookissa, jonka huipulla saattaa kohota kiharapilvi. Nainen on kuitenkin kokeillut myös pitkää, laineikasta hiusmallia.

Aina yhtä tyylikäs Victoria Beckham on nähty sekä suoristetuissa että pöyhityissä hiuksissa. Naisella on ollut myös kihara hiusmalli.

Wireimage/AOP

Kantrimaailman tähti Taylor Swift ihastuttaa kiharaisilla hiuksillaan, jotka saavat nuoren neidon vaikuttamaan viattomalta naapurintytöltä. Punaisilla matoilla on kuitenkin nähty myös huolitellumpi, suorahiuksinen Swift.

Malli Tyra Banks on uransakin puolesta saanut kokea monet hiustyylit. Piikkisuora hiusmalli on ollut naisen suosiossa 2000-luvulla.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty/AOP, Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja