Kiekko-Espoolta kova kiinnitys: Tuore Suomen mestari liittyy seuraan

Jääkiekon SM-liigaan nouseva Kiekko-Espoo on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Tapparassa keväällä Suomen mestaruuden voittaneen Heikki Liedeksen kanssa.

Liedes, 31, teki Tapparalle runkosarjassa tehot 18+14=32 ja viimeisteli uransa toiseen Suomen mestaruuteen edenneissä pudotuspeleissä neljä maalia.

HPK:n kasvatti oli Rauman Lukon kapteeni joukkueen voittaessa SM-kultaa keväällä 2021. Hän on kipparoinut Liigassa myös KooKoota kaudella 2022–23. Liedes on ollut kolmen edellisen kauden aikana mukana myös Suomen maajoukkueessa.

– Johtava pelaaja. Monipuolinen, työteliäs, hyvin liikkuva ja taitava laatupelaaja, joka kelpaisi varmasti jokaiselle Liiga-joukkueelle, urheilujohtaja Kim Hirschovits luonnehtii Liedestä Kiekko-Espoon tiedotteessa.

SM-liigaan nousevan Kiekko-Espoon tuoreita vahvistuksia ovat muun muassa HIFK:sta siirtyvät Kasper Kotkansalo, Niko Seppälä ja Joni Ikonen, Ilveksessä pelannut hyökkääjä Santeri Virtanen, paluumuuttajat Tomi Sallinen ja Ville Lajunen sekä ruotsalaismaalivahti Markus Hellgren ja Tanskan maajoukkuepuolustaja Andreas Koch.

Lue myös:

    Uusimmat