KidScreen Awards 2011: MTV3 Juniori ehdokkaana!

Arvostetun KidScreen Awards 2011 -kilpailun finalistit on julkistettu. MTV3 Juniori kilpailee finalistina parhaasta kanavailmeestä Best Channel Design -kategoriassa.

KidScreen Awards palkitsee vuosittain tv:n parhaita lasten ohjelmasisältöjä ja -toimintoja. Tänä vuonna parhaasta kanavailmeestä kilpailee MTV3 Juniorin lisäksi ABC3 (Australia) ja Cartoon Network (USA). Voittaja selviää 17. helmikuuta New Yorkissa KidScreen Summit -konferenssissa, jossa lapsille suunnatun viihdeteollisuuden tekijät ympäri maailmaa kohtaavat.

"Olemme ylpeitä ollessamme mukana näin kovassa seurassa ja innoissamme, että tekemisemme on huomattu. MTV3 Juniorin värikkään kanavailmeen olennainen elementti on ollut alusta asti pöllönpoikaset; Junnu ja uusi pikkusisar Nuppu ovat sympaattisia hahmoja, joiden animoidut touhut ovat rikastaneet kanavan ilmettä. Hahmoista on tullut suosittuja lasten keskuudessa ja kanavasta on tullut helposti lähestyttävä. Nyt odotellaan kuinka kisassa käy, kertoo MTV Oy:n maksukanavien kanavajohtaja Jukka Raatikainen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja