Mainos

Kevään ja kesän hiustrendit 2010

NIVEA-hiustuotteiden taiteellinen johtaja Sally Brooks on suunnitellut neljä hiustrendiä kevät- ja kesäkauteen. Kansainväliset muotinäytökset ovat olleet trendien inspiraationa.

Tyttömäinen glamour

Tyttömäinen glamour on suloinen tyyli, johon kuuluvat ilmavat ja korkeat nutturat, pehmeät laineet ja upea kiilto. Nuorekkaat kampaukset eivät ole liian viimeisteltyjä ja totisia. Tyyli sopii kaikenvärisille hiuksille, kunhan väri on elävän sävyinen.

Graafinen & kiiltävä

Tyyli koostuu graafisen tyylikkäistä leikkauksista ja muodoista. Hiukset muotoillaan pehmeiksi, nostetaan tiukasti ylös tai taakse. Graafinen & kiiltävä -tyylin ydin on aikuismainen, sivistynyt ja viimeistelty. Tyylin luomisessa käytetään kiiltoa ja pitoa antavaa geeliä. Tyyliin sopii erityisesti viileän ruskeat ja kiiltävät vaaleat hiukset.

Rento glamour

Tyyli tuo tuulahduksen rantaelämää hiuksiin ja se sopii erityisesti pitkille hiuksille. Hiukset sidotaan rennoille leteille tai kammataan taakse. Tyylin ydin on huoleton fiilis. Hiusten väriksi sopivat beigen sävyt ja vaalean ruskea.

Luonnollisen tyylikäs

1980-luku pysyy edelleen trendikkäänä. Luonnollisen tyylikäs on 2010-luvulle päivitetty tyyli, joka sopii lyhyille ja pitkille hiuksille. Lyhyet hiukset muotoillaan ilmavasti sormin puristelemalla. Pitkät hiukset kehystävät kasvoja aaltoina tai pieninä kiharoina. Tyyli sopii erityisesti vaalean ja ruskean eri sävyisille hiuksille.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.