Mainos

Kevään ja kesän hiusten trendivärit

NIVEA-hiustuotteiden taiteellisen johtajan Sally Brooksin mukaan kevään ja kesän 2010 hiusvärien tärkein trendi on värin syvyys ja elävyys. Kun hiukset värjätään yhdellä eloisalla värillä, tarvitsee käyttää vain yhtä väriä.

– Punaisissa väreissä haetaan nyt luonnollisuutta kuparin sävyistä lämpimiin marjojen sävyihin. Brunettien hiukset hehkuvat eläväisinä ja kiiltäviä kastanjan ja kanelin sävyinä. Tummanruskeita ja mattamustia hiuksia voi piristää hillityllä kimalteella ja kiillolla. Vaaleissa hiuksissa tavoitellaan raikkaan pohjoismaista vaaleutta Scarlett Johanssonin, Kate Hudsonin ja Gwyneth Paltrow’n tyyliin, Sally Brooks kertoo.

Sally Brooks painottaa, että hiusvärin tulisi olla korkeintaan kolme astetta vaaleampi tai tummempi kuin hiusten oma väri. Hiusten muotoilussa siirrytään vähitellen pois piikkisuorista hiuksista rennompaan ja aaltoilevampaan tyyliin. Kaunis kiilto kuuluu kaikkiin tyyleihin.

Tutkimus hiusten värjäämisestä

NIVEA tutki eurooppalaisten naisten hiusten värjäämistä. Tutkimuksessa selvisi, että yli 80 prosenttia eurooppalaisista naisista värjää hiuksensa. Hiusten vaalentaminen on suosituinta, ja vaalea hiusväri yhdistetään usein positiivisuuteen ja naisellisuuteen. Ruskeaan hiusten väriin yhdistetään monenlaisia käsityksiä. Brunetteja pidetään niin temperamenttisina viettelijöinä kuin syvällisinä, rauhallisina ajattelijoinakin.

Harmaiden hiusten peittäminen on yleisin syy hiusten värjäämiseen. Vaaleahiuksisista 43 prosenttia ja ruskeahiuksisista 64 prosenttia haluaa peittää harmaat. Blondeista 33 prosenttia värjää hiuksensa näyttääkseen viehättävämmältä ja neljännes bruneteista haluaa parantaa luonnollista hiusten väriään.

Eurooppalaiset naiset luottavat kampaajien ammattitaitoon. Espanjalaisista ja italialaisista 64 prosenttia, puolalaisista 39 ja briteistä 38 prosenttia antavat kampaajansa värjätä hiuksensa.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.