Mainos

Keskustaväki haluaa eroon Korhosesta

Keskustan eduskuntaryhmästä ja kentältä on vedottu puolueen puheenjohtajaan, pääministeri Matti Vanhaseen, että hän yrittäisi saada puoluesihteeri Jarmo Korhosen luopumaan vapaaehtoisesti tehtävistään.

Sanomalehti Kalevan tietojen mukaan vetoomuksen laatijat toivovat, että Vanhanen vetäisi tukensa pois puoluesihteeriltä. Korhonen on ehdolla myös keskustan seuraavaksi puoluesihteeriksi. Kamppailusta hänen ja Kimmo Tiilikaisen välillä ennustetaan tiukkaa.

Keskustalaisia huolettaa, että huomenna Joensuussa alkava puoluekokous riitelee vaalirahasotkusta ja hakee syyllisiä. Vanhaseen vedonneet haluavat, että Korhonen kantaisi vastuunsa vaalirahasotkusta, joka näyttää kytkeytyvän yhä tiiviimmin keskustan puoluetoimistoon. Kaleva ei kerro, kuinka moni on allekirjoittanut vetoomuksen.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli ei ole yllättynyt keskustaväen reaktiosta.

- Kun puoluekokous lähestyy, on aika luontevaa, että kaikenlaisia asioita nousee esiin. Ei tämä välttämättä mitään kovin yllättävää ole. Kun tässä on käyty hyvin syvää keskustelua erilaisista asioista, on ymmärrettävää, että kentältä sattaa nousta tämänkin kaltaisia vetoomuksia, Kalli toteaa MTV:n uutisille antamassaa haastattelussa.

Jarmo Korhonen, joka on yksi vaalirahoituskohun keskushahmoista, lähti lomalle viime viikon puolivälissä pitämänsä tiedostustilaisuuden jälkeen.

(Huomenta Suomen uutiset 12.06.2008)

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.