Kesän sisustustrendit – kokeile näitä kotona!

Tämän kesän hittejä ovat turkoosi, tyylien yhdistäminen ja ekologisuus. Valitse sinulle sopivat sisustustrendit!

Lisää sisustukseesi jotakin turkoosia. Sinivihreä on kesän hittiväri, joka tuo iloa ja energiaa sisustukseen. Kynttilätuikku tai pöytäliina tuovat värin kotiin hienovaraisesti, neuvoo styleathome.com.

Yhdistele eri tyylejä! Kata pöytään vintagelautaset, kauppaketjun perusastiat ja upeaita design-tuotteita samaan aikaan. Tylsä tila muuttuu mielenkiintoiseksi, kun lisäät sinne yhden väriläiskän, kuten taideteoksen, värikkäät verhot tai maton.

Keittiössä ollessasi tuunaa kaapit uuteen uskoon maalaamalla ne rohkein värein. Jos koko keittiöön levittäytyvä väri tuntuu liioittelulta, kokeile vain maustaa valkoinen väri muutamalla tipalla toista sävyä.

Ekoilu on nyt in, ja kaiken lisäksi kierrätysdesign on kaunista ja persoonallista. Ota vihreä aate osaksi sisustustasi. Kiertele kirpputoreja, sillä myös vanhan ajan kalusteet ovat nyt muodissa. Vintagekaluste tuo kotiin nostalgiaa.

Ota esille myös lomamatkalta ostamasi pöytätabletit ja koriste-esineet, sillä sisustuksessa saa nyt näkyä globaalia ilmettä.

Ole rohkea! Tänä kesänä saa säihkyä ja kerätä katseet. Käytä sisustuksessa rohkeita katseenvangitsijoita, kuten kiiltävää metallia ja kultaa. Samalla sisustus piilottaa kodissa yleensä näkyvät johdot ja teknologisen kaaoksen: televisio saa piiloutua kaappiin, ja nettiä käytetään langattomasti johtojen minimoimiseksi.

Suuret, rohkeat kuviot ovat viimeisin tapetointihitti. Peitä yksi seinä graafisella tapetilla, ja tilan koko ilme muuttuu. Kaunis tapetti toimii myös taide-elementtinä. Tapetti on helppo vaihtaa toiseen, jos trendi lakkaa miellyttämästä.

Kokeile erilaisia pintoja ja kuoseja. Villainen pinta ja kudottu tai punottu matto erottuvat edukseen muuten hillityssä, modernissa huoneessa.

MTV3

Lähde: Styleathome.com

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja