Kesäinen perunasalaatti

4 annosta

  • Kesäinen perunasalaatti:
  • 400 g keitettyjä uusia perunoita (leikattuna neljään osaan)
  • 1 keitetty kukkakaali (pieninä kukintoina)
  • 8 halkaistua retiisiä
  • kourallinen sokeriherneiden puolikkaita
  • Kastike:
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 0,5 tl hunajaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 5 rkl smetanaa
  • 0,5 tl sitruunan kuorta
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 tl piparjuurta
  • suolaa
  • sokeria
  • Koristeluun:
  • 1–2 rkl lohenmätiä

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Lisää seuraavaksi perunat, kukkakaalit, retiisit ja lopuksi sokeriherneet.

Sekoita kastike ja kasvikset keskenään ja anna salaatin marinoitua jääkaapissa noin 15 minuutin ajan. Koristele salaatti lohenmädillä.

Reseptit: Sara la Fountain

Lue myös:

    Uusimmat