Mainos

Keramiikan kertomaa

Professori Heljä Liukko-Sundström tunnetaan paitsi keraamikkona ja kuvataiteilijana, myös tarinankertojana. Hänen kahdeksas kirjansa Saven runoilija esittelee yli 40 Heljän rakastetuinta teosta aina 60-luvulta tähän päivään saakka. Kirjassa Heljä kertoo työstänsä Arabialla ja kuvailee lyhyesti teostensa syntytarinoita.

Heljä loi kirjaa varten uuden teoksen nimeltä Lapsuutemme. Kyseistä keramiikkalaattaa on valmistettu 400 kappaleen erikoiserä.

Rikas ja elävä kuvitustyyli ovat tehneet Heljän tuotannosta suositun keräilykohteen. Kauniit laatat koristavat monen suomalaisen kotia.

Heljä maalaa kevään

Liukko-Sundstömin uusissa keramiikka- ja lasiesineissä on kevään merkkejä. Hempeä Rauhaa maailmalle -lasitaulu heijastaa kauniisti auringon säteitä vaaleiden, ruohomatolla lepäävien lampaiden lomasta. On Holiday -taulussa Heljän teoksissa tuttu valkoinen jänis palvoo aurinkoa kallioilla.

Muita keväisiä uutuuksia ovat Pikku tulppaanit, Lumen alta ja Kevat herättää.

Heljän uudet tuotteet ilmestyvät kauppoihin huhtikuun alussa.

Lapsuutemme -keramiikkalaattaa voi ostaa Suuresta suomalaisesta kirjakerhosta, Arabian tehtaanmyymälästä tai tilaamalla Arabian internet-sivuilta

MTV3-VM (24.3.2006)
Kuvat: Arabia Finland

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.