Kenguru hyökkäsi pahaa-aavistamattoman varjoliitäjän kimppuun Australiassa – video näyttää, kuinka oikea suora iskee kahdesti: "Painu v***uun!"

Australialainen Jonathan Bishob laskeutui omien sanojensa mukaan täydellisesti varjoliitonsa päätteeksi lähellä Canberran kaupunkia Australiassa. Heti laskeutumisen jälkeen kenguru tuli ja mätkäytti Bishobia kynsillään.

Bishob luuli kengurua ystävälliseksi, ja tervehtiikin tätä, kun kenguru pomppii kohti.

– Miten menee, tyyppi, Bishop sanoi, ennen kuin kenguru iski häntä oikealla suorallaan.

– Painu v***uun, Bishop huutaa, kun kengurun tarkoitusperät selviävät.

Kenguru löi Bishobia kahdesti ennen lähtemistään.

Tapahtuman jälkeen Bishop kertoo joutuneensa kävelemään erämaassa useita kilometrejä saadakseen puhelimensa verkon kantoalueelle. Tämän jälkeen Bishop pyysi ystäväänsä noutamaan hänet. Bishop ei tiettävästi loukkaantunut tilanteessa.

Yleinen kenguru

Hyökännyt kenguru on tiettävästi harmaaisokenguru, joka kuuluu jättikenguruiden sukuun. Muiden kenguruiden tapaan jättikengurut ovat kasvinsyöjiä, eli niiden ravintoon kuuluvat ruohot, lehdet ja juuret.

Harmaaisokengurut voivat suurimmillaan kasvaa noin 65 kilon painoisiksi sekä 2 metriä korkeiksi, ja sen häntä voi olla jopa metrin mittainen. Se on Australian toiseksi suurin maanisäkäs punajättikengurun jälkeen. 

Harmaaisokengurut ovat yksi Australian yleisimmistä kengurulajeista. Vuoden 2010 laskennassa niitä arvioitiin olevan noin 11,4 miljoonaa yksilöä.

Lue myös:

    Uusimmat