Keitto lämmittää ja antaa uutta puhtia pakkaspäivään

lohi-äyriäiskeitto
lohi-äyriäiskeittoCopyright Alma Media Oyj 2001 / Crea Vid
Julkaistu 14.01.2003 14:22

Keitto on oikeata pakkaspäivän ruokaa. Höyryävän kuuma keitto houkuttelee ulkoa tulijan istuutumaan ruokapöytään. Keitto lämmittää ja sen tuoksut hivelevät hajuaistia.

Kuva: Liha-alan tiedotus ry, Pekka Haraste/Studio Fotoni OyKuva: Liha-alan tiedotus ry, Pekka Haraste/Studio Fotoni OyCopyright MTV Oy 2002/Kuva: Liha-alan ti

Keittoja syntyy mitä moninaisimmista aineksista: vaikkapa lihasta, kalasta, vihanneksista ja juustosta. Soppakauhan varteen tarttuja voi myös "säveltää" keiton aineista, joita sattuu keittiön kaapista löytymään.

Lämmittäviä keittoja: Lihakeitto Siskonmakkarakeitto Engelsmannin curryinen kanakeitto Peruna-pinaattikeitto Jauhelihakeitto Madekeitto Thaimaalainen kalakeitto kookosliemessä Nuudelikeitto siitakesienistä Tulinen tomaattikeitto

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle