Keittiöitä kaikenlaisiin tarpeisiin

Kalustetukun kuutionmalliseen keittiöön voi tutustua tänä viikonloppuna Rakentaminen & Sisustaminen –messuilla Turussa.

Laadukkaista kotimaisista keittiökalusteistaan tunnettu Kalustetukku suunnittelee ja toteuttaa keittiöratkaisut asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaan.

– Meiltä ei puutu rohkeutta ryhtyä haastaviinkin projekteihin, ketjupäällikkö Sami Rintamaa kehaisee. – Hinta-laatusuhteemme on kohdallaan ja lisäksi kuljemme kehityksen eturintamassa, hän lisää.

Kuutionmallinen uutuuskeittiö

Tänä viikonloppuna Turussa järjestettävillä Rakentaminen & Sisustaminen –messuilla Kalustetukku esittelee ainutlaatuisen kuutionmallisen keittiönsä. Kuutiokeittiö sopii hyvin esimerkiksi loft-asuntojen tilanjakajaksi. Se koostuu neljästä elementistä: kokkausseinästä, allasseinästä, säilytysseinästä sekä olohuoneseinästä.

Kokkausseinän pariovien takaa löytyy uuni, allasseinällä puolestaan sijaitsee pesutasot sekä astianpesukone.

– Isot yläkaapit sekä jätelaatikostot toimivat sähköllä, Rintamaa huomauttaa. Säilytysseinä tuo mukavasti säilytystilaa keittiöön siivouskomeroineen. Olohuoneseinällä on liukuovin varustettu tv-taso, johon on integroitu iPod-telakka.

– Kuutio voidaan toteuttaa täysin asiakkaan toiveiden sekä mittojen mukaisesti, Rintamaa painottaa.

– Kuutiossa saamme myös monia erilaisia ovimalleja saumattomasti esille. Kalustetukun messuosastolla on luvassa muun muassa kokkishow. Molempina päivinä paikalla on myös Tyylivarkaista tuttu Minna Haapakoski.

Teksti: Jokakoti
Kuva: Kalustetukku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja