Keira Knightley kammoaa sosiaalisia tilanteita

Näyttelijä Keira Knightley on kuuluisa Hollywood-tähti, mutta kärsii silti ujoudesta sosiaalisissa tilanteissa.

Pirates of the Caribbean -elokuvistakin tuttu 25-vuotias näyttelijä Keira Knightley ei viihdy vilkkaissa sosiaalisissa tilanteissa. Kaunotar myöntää menevänsä totaalisen lukkoon, kun pitäisi puhua ennestään tuntemattomille ihmisille.

– Yksi maailman pelottavimmista asioista on mennä juhlissa huoneeseen, joka on täynnä porukkaa. Kestän normaalisti noin kymmenen minuuttia. Tunnen halvaantuvani ujoudesta totaalisesti, Keira kertoo.

Vaikka hänen ystävänsä ovat varoitelleet naisen muistuttavan tällaisissa tilaisuuksissa jääkuningatarta, hän väittää, ettei voi asialle mitään.

– Eräs ystävistäni kysyi, että "Mikä sinua vaivaa? Muutut jääkuningattareksi! Olet tosi kettumainen." Tarkoitukseni ei todellakaan ole näyttää jäätävältä, mutta en vain tiedä mitä sanoa. Ujous on kuuluisalle ihmiselle ongelma, Keira myöntää.

Hurmaava brunette syyttää sosiaalisten taitojen puutettaan siitä, että uhrasi teini-ikänsä keskittyäkseen näyttelijäksi pääsemiseen, eikä mennyt yliopistoon.

– Olen kokenut paljon työmaailmassa, mutta kaikki normaalit jutut mitä opiskeluaikoina tehdään, kuten pubissa istuskelu ja bilettäminen, ovat jääneet minulta väliin. Joten tietyllä tasolla olin todella aikuinen jo nuorena, mutta sosiaalisissa tilanteissa muita jäljessä.

Keira näyttelee tällä hetkellä pääroolia Lontoon West Endin esiintymislavan The Children's Hour -näytelmässä.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja