Mainos

Kehitysvammaisten diskossa oli tunnelma katossa – hyväntekeväisyystempaus keräsi satoja osanottajia

2:06

Vantaalla tempaistiin tänään hyväntekeväisyyden merkeissä, kun kehitysvammaisten disko järjestettiin jo kolmannen kerran.

Tunnelma on kuten yökerhossa yleensä, paitsi että tarjolla on vain limsaa ja kello on 13 tavallisena torstaina. Hyväntekijä Brother Christmas ja OP:n rahoittama Hiiop100-hyväntekeväisyyskampanja yhteistyökumppaneineen loivat erityislaatuisen päivän monelle.

– Helsingin vammaispalvelu otti yhteyttä ja kertoi, että heille ei oikein ole suurempia tapahtumia. Ehdotin, että mitä jos järjestetään tämmöinen kun tiesin, että Hotelli Vantaa haluaa olla mukana ja nyt tämä on jo kolmas kerta, kertoo Brother Christmas-hahmon taustalla oleva Ari Koponen.

Tapahtumaa toteuttamassa oli vapaaehtoisia OP:stä ja Tokmannista.

– Ei ole ollut vapaaehtoisista pulaa, monessa yrityksessä on tänä vuonna mahdollisuus tehdä päivä palkallista vapaaehtoistyötä. Toivottavasti se ei jää tähän vuoteen vaan ensi vuonna mennään samalla lailla, Brother Christmas toivoo. 

– Yksittäisiin tempauksiin on helppo saada vapaaehtoisia, jatkuvampiin ja pidempiin ihmisillä ei tunnu olevan aikaa, Brother Christmas toteaa.

Hotelli Vantaassa järjestetyssä discossa tanssilattialla irrotteli tällä kertaa lähes 350 ihmistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.