Mainos

Käytä super-tarranauhaa fiksusti

Jopa Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinto NASA käyttää Velcro-tarranauhaa pitämään esineitä paikallaan painottomissa tiloissa. Miten kuka tahansa voi hyötyä ihmenauhan ominaisuuksista?

Velcro-tarranauha tunnetaan lenkkitossuista ja vaatteista toimivana kiinnitysmekanismina. Sillä on useita muitakin kiehtovia ja hyödyllisiä käyttötapoja.

Näppärä näkösuoja

Ota tarranauha esille verhoja kiinnittäessä. Myös erikoisen muotoiset ikkunat saavat paikoillaan pysyvät tekstiilit näkösuojaksi ja koristeeksi tarran avulla. Tarranauha on kätevää myös väliaikaisten näkösuojien nopeassa rakentamisessa: nauhoitettu tekstiili sopii vaikkapa retkeillessä oksalle tai mukana kuljetettavaan tankoon roikkumaan.

Sateenvarjo halaukseen

Vaatekaapin takaseinälle muodostuu tuunatulla teipillä pidikkeet vaikkapa sateenvarjoille tai muille pystyyn sijoitettaville tai rullattaville esineille. Leikkaa muutaman tuuman mittainen pätkä nauhaa ja irrota nauhasta silmukkapuoli.

Niittaa tai naulaa tarra keskeltä vaakasuuntaisesti kaapin peräseinään niin, että tarrapuoli tulee seinään päin. Voit asettaa sontikan tai tapettirullan nauhan syleilyyn ja sulkea tarroilla kätevästi paikoilleen.

Omaisuus kuriin

Pienet ja hukkuvat tavarat, kuten kynät ja esimerkiksi kaukosäätimet, pysyvät saatavilla tarrateipillä. Kytke tarpeisto olohuoneen pöytään tai hyllylle ja kynät sinne, missä niitä tarvitset kipeiten, esimerkiksi työtason tuntumaan.

Entä mikset säilyttäisi avaimia Velcro-lenkistä taiteillussa avaimenperässä, joka kotiin tullessa kiinnitetään eteisen seinävaatteeseen? Näin et varmasti hukkaa avaimia ja ne löytyvät tarvittaessa.

MTV3/shelterpop.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.