Kaustisella pidetään suruhartaus surmatun Jami-Petteri Klemolan muistolle: "Kuolema on koskettanut syvästi eri-ikäisiä ihmisiä"

Pikkukylä järkyttyi 21-vuotiaan Jami-Petterin surmasta – huhuja ruumiin sijainnista liikkuu ympäriinsä 5:53
MTV vieraili Kaustisella: Pikkukylä järkyttyi 21-vuotiaan Jami-Petterin surmasta – huhuja ruumiin sijainnista liikkuu ympäriinsä.

Suruhartaus pidetään Kaustisen kirkossa torstaina. Nuoren miehen ruumis löydettiin viime keskiviikkona Vetelistä Porasenjoen alueelta.

Kaustisen ja Vetelin alueella etsittiin yli kahden kuukauden ajan henkirikoksen uhrina kuolleen Klemolan ruumista. 

– Kaustislaisen Jami-Petteri Klemolan kuolema on koskettanut syvästi eri-ikäisiä ihmisiä niin Kaustisella, lähialueella kuin laajemminkin. Seurakunta haluaa suruhartaudella tukea kaikkia, joita tapaus on koskettanut. Kirkkoherra Veli-Pekka Harju haluaa ilmaista lämpimän osanoton Jami-Petterin läheisille ja ystäville, paikallisen seurakunnan tiedotteessa sanotaan.

Suruhartaus pidetään torstaina kello 19 Kaustisen kirkossa. Paikalla on seurakunnan työntekijöiden lisäksi kriisityöntekijöitä.

Klemola oli kotoisin naapurikunnasta Vetelistä, mutta asui myöhemmin Kaustisella. Henkirikoksesta epäiltyinä on vangittu 1990 ja 1993 syntyneet, niin ikään veteliläislähtöiset veljekset.

Lue myös:

    Uusimmat