Kauris-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2015

KAURIS 22.12.–19.1.

Tutustu Kauris-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2015 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Tunteet vaihtelevat tänä vuonna voimakkaasti, ja se ei voi olla vaikuttamatta myös rakkauselämääsi. Parisuhteessa elävät kauriit ovat tärkeiden päätösten edessä. Kihlaus tai sitoutuminen voi olla hyvinkin todennäköinen, mutta on myös mahdollista, että sinun ja kumppanisi tiet eroavat joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Aika näyttää mihin suuntaan suhteenne kehittyy. Sinkuille vuosi ei ole kovin suotuisa, eikä suhteita sopiviin ehdokkaisiin ole helppo solmia. Älä tähtää suoraan rakkauteen. Tärkeintä on tutustua uusiin ihmisiin ja löytää uusia ystäviä. Jokin ystävyyssuhteista voi muuttua rakkaudeksi.

PERHE

Perhe-elämäsi sujuu tänä vuonna tasapainoisen rauhallisesti. Perhe on sinulle kaikki kaikessa, ja vietät onnellisia ja iloisia hetkiä yhdessä perheesi kanssa.

YSTÄVÄT

Löydät vuoden aikana itsellesi uusia ystäviä, joiden seurassa viihdyt todella hyvin. Älä siitä huolimatta unohda entisiäkään ystäviäsi. Sinä olet heille todella tärkeä.

TYÖ

Vuosi on erittäin suotuisa ammatilliselle kasvulle ja kehitykselle. Jos sinulla on hyvä työ, sinun kannattaa pitää kiinni siitä. Ruoho ei ole vihreämpää aidan takana, eikä työmarkkinatilanne ole nyt muutenkaan kovin suotuisa työpaikan vaihtamiselle. Voit sen sijaan kehittää taitojasi työssä jota nyt teet. Sinun kannattaa myös nähdä vaivaa työilmapiirin parantamiseksi. Siihen voi omalta osaltaan vaikuttaa jokainen työyhteisön jäsen.

RAHA

Tulosi saattavat nousta vuoden 2015 aikana, ja se vaikuttaa myönteisesti taloudelliseen tilanteeseesi. Jotkut kauriit osaavat rahatilanteen paranemisesta huolimatta pitää rahankäyttönsä hallinnassa, kun taas toiset eivät pysty vastustamaan kauppojen houkutuksia, vaan voivat langeta hillittömään shoppailuun.

OPISKELU

Tänä vuonna saattaa ulkomailla opiskelu olla sinulle varteenotettava vaihtoehto. Osallistut ehkä jonkinlaiseen opiskelijavaihtoon tai harkitset koko tutkinnon suorittamista ulkomailla.

TERVEYS

Stressi saattaa vaivata sinua ajoittain vuoden mittaan. Sinun kannattaakin olla varovainen, ettet loukkaa itseäsi kaikessa kiireessäsi. Vältä liikaa rasvaa ja suolaa ruokavaliossasi, niin kehosi voi paremmin ja päihität helpommin myös stressin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja