Kauriin kesähoroskooppi 2019

Kauriin kesä on houkutuksia täynnä...

Rakkausasioissa olet ehkä välillä turhankin varovainen. Rohkaise tänä kesänä mielesi ja anna palaa. Saat rakkaudelta yhtä paljon kuin annat, ja ehkä vielä enemmän.

Sinä et välttämättä näe itse kaikkea potentiaaliasi. Katso itseäsi jonkun toisen silmin, niin huomaat että sinussa on oikeasti paljonkin tavoiteltavaa. Kokonaan toinen juttu on, löydätkö sinä jonkun sellaisen jota haluat tavoitella. Älä pidä turhaa kiirettä, vaan tutustu ihmisiin kaikessa rauhassa. Kun et odota liikaa, voit yllättyä iloisesti.

Kesän ja auringon lämmittäessä tunteita voi jo aiemmin alkanut romanssisi muuttua vähitellen vakavammaksi. Jos taas aloitat kesäsi sinkkuna, voi hyvin olla että kesän päättyessä huomaatkin olevasi vahvasti vakiintunut.

Keskustelkaa hyvässä hengessä

Kesä on houkutuksia täynnä. Houkutukset voivat saada sinutkin hetkellisesti miettimään, onko nykyinen suhteesi kenties tullut päätökseen. Älä toimi kuitenkaan liian hätiköidysti, vaan tee mieluummin työtä suhteen pelastamiseksi.

Keskustelkaa hyvässä hengessä ja kertokaa toisillenne tarpeistanne ja toiveistanne. niin voitte saada suhteenne toimimaan paremmin kuin koskaan. Kuuma kesä voi lämmittää suhteenne uuteen liekkiin.

Kauris lomamatkalla

Kauriit matkaavat lomallaan mielellään paikkaan, joka ei ole turistien kansoittama, vaan jossa on vielä aitoa ympäristöä jäljellä.

Kauriin ei ole helppoa lomallakaan päästää irti

Sinun voi olla vaikea ymmärtää ihmisiä, jotka kiertelevät ja kaartelevat puheissaan. Sinä itse sanot asiasi lyhyesti ja suoraan, välillä vähän liiankin suoraan, ja se voi loukata toisia. Ole myös erityisen tarkkana kuumien viestien ja etenkin kuvien kanssa, etteivät ne vain vahingossa karkaa väärälle vastaanottajalle.

Kauriin ei ole helppoa lomallakaan päästää irti töistään ja velvoitteistaan. Yritä rentoutua ja levätä ja ajattele jotakin aivan muuta. Hyvän ja rentouttavan loman jälkeen pystyt omistautumaan työllesi entistä paremmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja