Kauralesekeksit

Kauraleseestä voi leipoa herkullisia keksejä.

Mikäli et halua kekseihin lainkaan valkoisia jauhoja, laita erikoisvehnäjauhojen tilalle hiivaleipäjauhoja tai tattarijauhoja.

Myös pelkällä tummalla sokerilla onnistuu, keksien väri jää vain tällöin tummemmaksi.

Ohjeella saa tattarijauhoilla gluteenittomia keksejä, mikäli ko. dieettiin riittävät luontaisesti gluteenittomat viljalajikkeet

noin 50 kpl

75 g margariinia tai voita

½ dl sokeria

½ dl fariinisokeria

3 dl Myllyn Paras Kauraleseitä

2 rkl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja tai Tattarijauhoja

2 rkl kermaa, voi olla laktoositon

½ tl soodaa

Sulata rasva ja lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Ota taikinasta pieniä nokareita lusikalla leivinpaperille uunipellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 6-8 min kauniin ruskeiksi.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja