Kaunistaudu, laittaudu ja valmistaudu juhlatunnelmaan

Me kaikki haluamme näyttää parhaimmiltamme juhlissa aina kissanristiäisistä isompiin juhlistuspäiviin. Kuinka siis valmistautua? Tarkasta nämä asiat ennen koitosta, kertoo idiva.com.

Haluatko hehkua juhlatunnelmissa? Seuraa näitä ohjeita, niin varmasti käännät päät – ja ennen kaikkea tunnet olosi mainioksi.

Varaa ajat ajoissa

Aika kylpylään tai kauneushoitolaan kannattaa varata ajoissa. Jos tiedossa on juhlat, johon haluat laittautua nätiksi, kannattaa aika varata kaksi päivää ennen koitosta. Miksi juuri kaksi päivää? Kynsilakkasi saattaa alkaa halkeilla, jos olet käynyt manikyyrissa viikkoja sitten ja nuo nätisti nypityt kulmakarvat saattavat kasvaa takaisin vanhoihin uomiinsa.

Hehkuva iho

Myönnetään; mikään meikki ei koskaan voi tuoda ihollesi täysin luonnollista hehkua. Huolehdi siis ihostasi säännöllisesti. Puhdista ja kostuta – tee tästä ohjenuorasta itsellesi tapa! Muista laittaa yövoidetta, ja välttele koskemasta ihoasi likaisin käsin – äläkä varsinkaan puristele finnejäsi likaisin sormin. Kesällä aurinkorasva on ehdoton ykkönen ihosi pelastajaksi!

Pehmeät kädet

Kanna mukanasi pientä kosteutusrasvaa käsilaukussasi, jotta voit rasvata kätesi aina tarpeen tullen. Varsinkin talvella iho kuivaa herkemmin. Iltaisin käytä vahvempaa rasvaa. Kun teet kotitöitä, pidä käsissäsi kumihanskoja etteivät myrkyt ärsytä ihoasi.

Jalat koreaksi

Jynssää jalkasi jalkaraspilla vähintään kerran viikossa, että pääset eroon kuolleesta ihosta. Rasvaa jalkasi suihkun jälkeen ja ennen kuin painut pehkuihin. Äläkä pistä jalkojasi koetukselle ikävän tuntuisissa kengissä – ne aiheuttavat vain turhaa kipua, tuskaa ja mustelmia.

Juo!

Elävöitä ihoasi juomalla paljon vettä, sillä vesi saa ihosi hehkumaan. Seitsemän, kahdeksan vesilasillista päivässä on suositeltu määrä. Kokeile myös vihreää teetä.

Säkenöivät silmät

Älä mene juhliin turvonnein silmin ja panda-efektein, eli mustin silmänalusin. Eli tarvitset kunnon yöunet. Ja kyllä, teepussit ja kurkut toimivat! Kurkut silmille, ne auttavat turvotukseen ja kunnon yöunet vievät mustat rinkulat silmiesi alta. Silmänalusmeikkivoiteet saavat ihosi näyttämään virkeältä ja nuorelta.

Kiiltävät kutrit

Käännä päät uudella, upealla hiustyylillä! Varaa aika kampaajalle vähintään viikko ennen juhlia. Jos jokin meneekin auttamattomasti pieleen, sinulla on tarpeeksi aikaa korjata kutrisi! Muista myös käyttää aina shampoon jälkeen hoitoainetta. Myös kunnon syvähoitotuotteet tekevät kuontalollesi ihmeitä.

Meikkipussin salat

Tee suursiivous meikkipussillesi! Heitä kaikki vanhentuneet tuotteet pois, jotka haiskahtavat tai näyttävät oudolle. Panosta ja osta uusia meikkejä, joita tiedät tarvitsevasi, kuten ripsiväri, kulmakynä, puuteri, huulipuna ja huulirasva.

Shoppaile – tämä on käsky!

Ennen juhlatunnelmia sinun kannattaa käydä shoppailemassa hyvissä ajoin, rauhassa. Shoppailua ei kannata jättää viimetinkaan, silloin mitään ei tunnu löytyvän. Vaatteet, meikit, korut, kengät, hajuvesi – puuttuiko listaltasi vielä jotain?

Nukkumatin visiitti

Nuku hyvin ja lepää – näin ihosi ja kroppasi pysyvät pirteinä ja energisinä. Ja samoin mielesi!

Hemmottelua

Mikään ei saa olo tuntumaan niin seksikkääksi, kuin pieni itsensä hemmottelu. Käy mani- ja pedikyyrissä, hieronnassa ja kuumassa kylvyssä. Hemmottele itseäsi, niin tunnet olosi naiselliseksi ja pääset juhlatunnelmiin!

Haluatko hemmotella itseäsi?

MTV3/Helmi

Lähde: Idiva.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat