Kaunis ja levännyt iho joka aamu

Uusi NIVEA VISAGE Sensitive Balance Night Care -yövoide hellii herkkää ihoa. Sensitive-sarjaan kuuluvat myös päivävoide ja puhdistusemulsio.

Suomalainen iho joutuu jokaisena vuodenaikana kovalle koetukselle. Herkkä iho reagoi helposti voimakkaisiin lämpötilan vaihteluihin, UV-säteilyyn, stressiin ja ruokavalioon.

Erityisesti herkälle iholle suunniteltu NIVEA VISAGE Sensitive Balance -sarja täydentyy yövoiteella. NIVEA VISAGE Sensitive Balance Night Care rauhoittaa ihoa pitkäkestoisesti sekä lievittää herkän ihon ärsytystä yön aikana.

Sensitive Balance -sarjan tuotekehityksen yhteydessä tehdyt testit osoittivat, että herkän ihon punoitus ja herkkyys vähenivät koehenkilöillä jopa 70 prosenttia. Samalla

vapaiden radikaalien aiheuttamia haitallisia ominaisuuksia esiintyi 50 prosenttia vähemmän.

Likoriini rauhoittaa luonnollisesti

NIVEA VISAGE Sensitive Balance -tuotteiden sisältämä likoriini on kiinalaisen lakritsipuun kukan uutetta. Likoriinilla on todettu olevan punoittavaa ihoa vaalentava sekä myös herkkää ihoa rauhoittava vaikutus. Voiteen vaaleankeltainen väri johtuu lakritsin luontaisesta väristä.

Balancing Complex -yhdiste sisältää ihon omaa hydramiinia ja japanilaisen pagodapuun kukan terälehdistä uutettua isoprotektiinia. Se on luonnon antioksidanttia, joka vahvistaa pitkäaikaisesti ihon omaa vastustuskykyä ulkoisia rasituksia vastaan.

Hoitava dekspantenoli edistää ja tukee ihosolujen uusiutumista yön aikana, jolloin ihon kyky ottaa vastaan hoitoaineita on parhaimmillaan. Voiteen pH-arvo on neutraali eikä se sisällä hajusteita eikä väriaineita. NIVEA VISAGE

NIVEA Visage Sensitive Balance -sarjan muut tuotteet:

NIVEA Visage Sensitive Balance Day Care -päivävoiteessa on silkkisen pehmeä koostumus, joka jättää ihon pinnalle ohuen, pehmeän ja suojaavan pinnan. Voide tuntuu iholla miellyttävältä ja vähentää ihon punoitusta. Päivävoide ei sisällä alkoholia, ja se on hajusteeton sekä väriaineeton. Päivävoiteen pH-arvo on neutraali ja siinä on UVA/UVB-suodatin (sk 8). Päivävpide sopii herkälle iholle.

NIVEA Visage Sensitive Balance Cleansing Milk -puhdistusemulsiota voidaan käyttää myös ilman vettä. Osa herkkäihoisista reagoi veden kalkkipitoisuuteen punoituksella ja pintakuivuudella. Puhdistusemulsio levitetään normaalisti kasvoille ja kaulalle ja pyyhitään pois haluttaessa kasvopaperilla. Puhdistusemulsio vähentää ihon kireyttä ja pintakuivuutta. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen joustavalta ja pehmeältä, eikä herkisty päivittäisestä puhdistamisesta. Sopii myös vesiliukoisen silmämeikin puhdistamiseen.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat