Kaunarit-Brooke palaa ruutuun! "Poissaoloni teki sarjalle hyvää"

Kauniit ja rohkeat -tähti Katherine Kelly Lang iloitsee sarjan saavuttaessa huikean 7 000 jakson virstanpylvään.

Näyttelijä Katherine Kelly Langtunnetaan yhtenä Kauniit ja rohkeat -saippuasarjan pitkäkestoisimmista tähdistä. 54-vuotias nainen on luovinut Brooken roolissa jo 28 vuoden ajan.

Sarja on jo ohittanut huiman etapin, sillä suosiostaan vuosien aikana kiinni pitäneesta ohjelmasta esitettiin Yhdysvalloissa vuoden alussa jo 7 000. jakso. Kyseinen juhlajakso nähdään Suomessa maaanantaina. Pisin urakka on takana sarjassa alusta asti mukana olleille Langilla ja Eric Forresteria näyttelevälle John McCookilla.

Lähes samaan aikaan 7 000. jakson kanssa ajoittuu Langin paluu sarjaan. Perjantaina nimittäin sarjassa nähdään jakso "Brooken paluu". Tähtinäyttelijä oli poissa ohjelmasta kolmen kuukauden ajan osallistuessaan Italian Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan.

– Pitkä ura tuntuu hyvältä, tästä hyvästä on jo syytä hieman taputtaa itseään selkään. 28 vuotta kuulostaa pitkältä ajalta, mutta on ollut jännittävää olla osa ohjelmaa, joka paranee päivä päivältä, nainen hehkuttaa alkuvuodesta antamassaan haastattelussa.

Tauon aikana naisen roolihahmon päänmenoksi on kehitelty uusia juonikiemuroita.

– Poissaoloni teki hyvää sarjalle, näin säästymme kangistumasta kaavoihimme. Brooken katoaminen hetkeksi kuvioista antoi tilaa muille hahmoille ja erilaisille tarinoille. Kun tulin takaisin, kaikki oli kääntynyt päälaelleen – mutta se on vain hyvä asia, nainen nauraa.

Vaikka Kaunarit-uraa on takana jo lähes kolme vuosikymmentä, tylsäksi arki kuvauksissa ei ole käynyt. Langin mukaan ohjelman vastaava tuottaja ja pääkäsikirjoittaja Brad Bellon povannut Brookelle kiintoisia aikoja tulevaisuudessa.

– Hänen mukaansa Brookelle on luvassa parempia käänteitä kuin koskaan! Toivon, että se eri miesten välillä palloilun sijaan jotain hullua tai jotain, mitä en ole koskaan tehnyt, nainen miettii.

– Alkoholistia olisi hauska esittää! Se on iso haaste näyttelijälle.

KAUNIIT JA ROHKEAT MTV3-kanavalla arkisin kello 17.25

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja