Mainos

Kauhajoelta löytyi räjähteitä

Kauhajoelta löydettiin tänään noin sata pötköä dynamiittia. Dynamiitti oli heitetty tien poskeen eri puolille Kauhajokea. Aiemmin räjähteitä on löytynyt Seinäjoelta ja Nurmosta.

Kauhajoen poliisi sai tänään toistakymmentä ilmoitusta tien oheen heitetyistä räjähteistä. Dynamiittipötköjä löytyi yli kymmenestä eri paikasta, osa oli Teuvan puolella. Poliisin mukaan dynamiitti oli heitetty tien varteen aamulla tai aamuyöllä. Nyt löydetyt räjähdysaineet olivat Extra Dynamiittia, jonka valmistaja on Forcit Oy Hangosta. 20 sentin mittaiset dynamiittipötköt oli kääritty ruskeaan vahapaperiin. Siitä, mistä räjähteet on saatu tai kuka niitä heittelee, ei ole tietoa. Ensimmäiset räjähdysainepötköt löytyivät Seinäjoelta viime viikon keskiviikkona.

Kaikkiaan poliisin hallussa on jo parisataa räjähdysainepötköä. Poliisia ovat työllistäneet Etelä-Pohjanmaalla myös oudot räjähdykset. Viime päivinä räjähdykset ovat helisyttäneet talojen ikkunoita Nurmossa ja Jurvassa. Toistaiseksi räjähteet eivät ole aiheuttaneet henkilövahinkoja, mutta poliisi on varoittanut ihmisiä koskemasta pötköihin.
(STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.