Katy Perry pelkää Russell Brandin paljastavan kirjassaan likaisia yksityiskohtia

Us Weekly -lehden mukaan Katy Perry pelkää exänsä Russell Brandin kirjoittavan paljastuskirjan. Brandin tiedottaja kieltää koomikon suunnittelevan jatkoa kirjasarjalleen.

Laulaja Katy Perry pelkää Us Weekly -lehden mukaan, että hänen entinen rakkaansa Russell Brand paljastaa kaikki avioliiton yksityiskohdat uudessa kirjassa. 36-vuotias Brand on kirjoittanut jo kaksi omaelämänkerrallista kirjaa ja suunnittelee nyt huhujen mukaan uuden Booky Wook -kirjan kokoamista.

Lehden mukaan 27-vuotias Perry pelkää, että Brad maalaa hänet kirjassaan armottomaksi bilettäjäksi, eikä halua vanhempiensa lukevan rajusta juhlimisestaan, joka saattoi olla . 14 kuukautta kestänyt liitto tuli tiensä päätökseen 30. joulukuuta 2011, kun Brand jätti avioerohakemuksen.

Salanauhoitukset paljastavat eron salat

Ystävä paljastaa Us Weekly -lehdessä, että Brad on äänittänyt nauhoja ja dokumentoinut videokameralla tuntojaan jo kuukausia. Hänellä on myös kuvanauhaa viimeisistä keskusteluistaan Perryn kanssa.

– Hän haluaa kertoa oman puolensa tarinasta, brittikoomikon ystävä paljastaa.

– Kirja tulee kertomaan avioelämästä, erosta ja siitä miten elämä jatkuu sen jälkeen. En usko, että hän aikoo salailla syitä liittonsa päättymiseen.

Lähteen mukaan kirjassa tullaan mainitsemaan paljon asioita, joita Perry ei tahtoisi kaikkien tietoisuuteen. Vuonna 2010 Brand vitsaili kirjoistaan.

– Aina kun joudun vaikeuksiin mietin, että tässä on taas yksi luku lisää. Minulla on jo kolme lukua Booky Wook 3 -teokseen.

Brandin tiedottaja kieltää, että tähti suunnittelisi uuden kirjan kirjoittamista.MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Us Weekly

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja