Katso video: Joe ja Jill Bidenin koirat saapuivat Valkoiseen taloon – some villiintyi ja eläimille järjestettiin virkaanastujaiset

2:20
Näin sosiaalisessa mediassa on reagoitu Valkoisen talon koirien saapumiseen – katso video!

Presidenttipari Joe ja Jill Bidenin koirat, Champ ja Major, ovat saaneet suosiota osakseen isäntänsä virkaanastumisen jälkeen. Jill Biden ilmoitti koirien saapumisesta Twitter-tilillään ja some-kansa vastasi.

Koirien saapumisesta ovat ilahtuneet muun muassa Hillary Clinton, joka twiittasi kuvan Jill Bidenista rapsuttamassa toista koiraa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Champilla ja Majorilla näyttää olevan laaja koirien fanikunta Twitterin perusteella. Yllä olevalla videolla on esitelty otoksia Twitterissä, joissa yksi koira kyselee harjoittelupaikan perään Valkoisessa talossa ja toinen kysyy, saavatko presidenttiparin koirat oleskella sohvalla.

Koirille järjestettiin virkaanastujaiset

Toimittaja Jill Martin juonsi virtuaaliset koirien virkaanastujaiset, joka oli samalla hyväntekeväisyystempaus. Koirista nuorempi, Major, on adoptoitu koiratarhalta.

Laulaja Josh Groban esiintyi koirien virkaanastujaisissa, jossa kerättiin varoja koiratarhoille asuville eläimille. Katso pätkä esityksestä yllä olevalta videolta!

Osa twiittaajista ihmettelee, että missä kissat ovat. Videon loppupuolella Valkoisen talon ensimmäinen nainen Jill Biden kertoo rakastavansa eläimiä, myös kissoja.

– Rakastamme sitä, että talossa on eläimiä.

Toimittajat saivat todisteet koirien olemassaolosta, kun koirat haukkuivat kesken mediatilaisuuden. Lähtiessään valokuvaaja onnistui myös ikuistamaan kuvan Valkoisen talon pihalla lepäävistä koirakaveruksista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja