Katso kuvat: Onko näillä tähdillä todella silikonit?

Toisinaan tähtien rinnat näyttävät niin upeilta, että on vaikea sanoa, ovatko rinnat silikonit.

Hollywoodin tähdet korjailevat usein salaa ulkonäköään. Tähdistä kirjoittava Julie Ryan Evans arvioi julkkikset, joiden rintavarustus näyttää melkein liian hyvältä ollakseen aito.

Tositv-tähti Bethenny Frankelin rintavarustus aiheuttaa kateutta.

Kim Kardashian on todistanut, että ainakin hänen takamuksensa on aito.

Tositv-tähti Bethenny Frankelin rintavarustus herättää kateutta, sillä rinnat ovat ihanan sopusuhtaiset.

– Jos korjailisin joskus rintojani, ottaisin Frankelin kuvan mukaani. Hänen rintansa ovat täydelliset, eivät liian pienet eivätkä liian isot, Evans arvioi.

Tositv-tähti Kim Kardashian todisti vastikään käymällä röntgenissä, että hänen peppunsa on aito. Ovatkohan Kimin mielettömät kurvit kuitenkin osin kirurgin ansiota? Ainakin tähden sisko Khloe Kardashian on paljastanut, että hänen rintansa ovat silikonia.

Kate Gosselinin rintaoperaatiosta kohistiin pari vuotta sitten.

Tositv-tähti Kate Gosselin näyttää hämmästyttävän hyvältä ollakseen kahdeksan lapsen äiti. Tähden silikonileikkauksesa kohistiin jo muutama vuosi sitten. Jos Gosselinin rinnat ovat silikonia, tohtori on ainakin tehnyt hyvää työtä.

Britney Spears on uhkea, mutta ei mauton.

Audrina Patridge näyttää herkulliselta.

Britney Spears on tehnyt monta yliampuvaa juttua elämässään, mutta jos hänellä on silikonit, on hän osannut pysyä kohtuudessa. Laulajan rintavarustus on uhkea, mutta ei mauton.

Audrina Patridge näyttäisi isommissa rinnoissa naurettavalta. Nyt tositv-tähden rintavarustusta voi kutsua herkulliseksi.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: thestir.cafemom.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja