Katso kuvat: Näin istut persoonallisesti

Se, missä istut, vaikuttaa käyttäytymiseesi ja olotilaasi. Hauska ja mielikuvituksellinen tuoli ei voi olla piristämättä ajatuksia.

Maailmaan mahtuu toinen toistaa kiehtovampia tuoleja ja sohvia. Esimerkiksi keräyslehdistä ja vanhoista LP-levyistä saa käytännöllisiä ja erottuvia istuimia. Hae innoitusta seuraavista jännittävistä huonekaluista.

Käteviä yhdistelmiä ja istuin-ideoita

Yksi rentouttavimman näköisistä lepolasseista yhdistää tuolin ja suloisen lämpimän makuupussin. Et tarvitse erillistä vilttiä katsoessasi esimerkiksi tv:tä tai lukiessasi mielikirjaasi kaikessa rauhassa. Lokoisaan Cocon-tuoliin kuuluu vetkoketjulla suljettava makuupussi, jonne on varmasti ihanaa kääriytyä kylmyydeltä suojaan.

Stack Chair -nimellä kulkeva keksintö saattaa yhteen kodin nurkkiin kasautuvat sanomalehdet ja mainokset sekä istuimen. Hiljalleen rakentuvaan tuoliin tarvitset vain tuolin seinänojaa muistuttavan vinyyliseinätarran, jonka alle keräät keräykseen menevistä lehdistä tuolin. Ja mikä estää itse maalaamasta esimerkiksi eteisen seinään oman maun mukaista tuolinkarmia, jonka alle lehdet saavat kasautua.

Oletko innokas levynkerääjä? Bughousen suunnittelema uniikki levypalli tai -pöytä säilöö tyylikkäästi sisuksiinsa kokoelmasi. Samalla tyylillä voi tietenkin asettaa käytännöllisesti ja erottuvasti esille muunkinlaisia keräilyhyödykkeitä.

Modernia liikkuvuutta ja muutosta

Modernia sisustusta etsivä hankkii kotiinsa uusinta designia. Domitalian muoviset ja paikasta toiseen sujuvasti selkämyksessä olevan kahvan avulla liikutettavat Baba-tuolit ovat pirteä vaihtoehto.

Ne sopivat helposti huollettavan ja kestävän rakenteensa sekä materiaalinsa puolesta loistavasti terassille tai parvekkeelle, mutta myös sisätiloihin. Italialaisvalmistajan Phantom-muovituolit taas soveltuvat keittiöön tyylikkäinä, mutta persoonallisina ilmeentuijina.

Karim Rashidin belgialaiselle Feekille suunnittelemat Snap-tuolit soveltuvat hienosti nopeatempoiseen elämänmenoon. Tuolin kromiseen runkoon voi tarpeen ja halun mukaan vaihtaa istuinosan, tai jopa vain puolet siitä. Kulloiseenkin sisustukseen sopiva väriyhdistelmä syntyy hetkessä.

Estetiikkaa ja kaunista muotoilua arvostavan valinta on hehkuva, moderni Luxus-keinutuoli. Sivusuunnassa hymyä tai sydänkuviota muistuttava huonekalu on suunnittelija Christian Flindtin ajatustyön tulosta.

Hupaisaa ökyilyä

Istuminen kiehtoo taiteilijoita, ja niinpä joka kodin kaluste on saanut mitä mielenkiintoisimpia muotoja artistien käsittelyssä. Huumorintajuinen ja äveriäs voi sisustaa kotinsa seuraavilla luomuksilla.

Vaatteilla on taipumuksena kasautua kodin kalusteille kuorrutuksen tavoin. Huumorilla sisustava ja arkista taidetta arvostava saa tuolinsa saa halutessaan valmiiksi vaatteistettuna. Erikoinen huonekalun ja taideteoksen sekoitus löytyy täältä.

Brasilialaisen taiteilijakaksikon, Fernando ja Humberto Campanan, hurmaava nalletuoli lukeutuu maailman kalleimpiin. Pandoista koostuva, rajoitetusti myytävä istuin irtoaa 75 000 dollarilla. Ikävä kyllä, teos myös suttaantuu käytössä helposti. Käy katsomassa pandatuolin ja muiden maailman kalliimpien istuinten kuvat täällä.

Eira Talka/MTV3

Lähteet:

http://consumerist.com
www.home-designing.com
www.modresdes.com
www.theoddpics.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja