"Kato Paasonen vanha hiilivaunu" – Salme Pasin hauskimmat heitot

Liitto-orava Salme Pasi on ehtinyt viljellä viisauksiaan Putouksessa viikkojen ajan. Oravalla on muun muassa lukemattomia lempinimiä juontaja Heikki Paasoselle.

Putouksen alkaessa syksyn alussa kansalle esiteltiin peräti kahdeksan uutta sketsihahmoa. Niistä kolme kilpailee ensi lauantain finaalissa ratkeavan Vuoden sketsihahmo -kisan voitosta. 

Yksi yhä kisassa mukana olevista hahmoista on ay-jyrsijä ja liitto-orava Salme Pasi, jota esittää Joonas Nordman.

– Hiukan pehmeet touhuu! Siel hei valomiehet kans, tunnit ylös, Salme Pasi lausui ensi sanoikseen lokakuussa.

Työntekijöiden oikeuksia peräänkuuluttava orava on usein myös hoputellut juontaja Heikki Paasosta kiirehtimään kysymystensä kanssa.

– Paasonen tempo pääl, tääl alkaa kaffetunti paukkuu!

Salme Pasi on tunnettu hurtista huumoristaan ja joskus ajattelemattomiltakin kuulostavista heitoistaan. Hyväntahtoinen hahmo on kuitenkin moneen otteeseen vakuutellut hyväksyvänsä kaikki pallontallaajat juuri sellaisina, kuin he ovat.

– Porissa joka toinen nainen on parturi-kampaaja. Siel on miehiiki jotka on parturi-kampaajii, mut he on semmoisia omii persooniinsa – vähän semmosia tulppaaninpakkaajia, niin kuin sinä Paasonen!

Salme Pasi on jäänyt ihmisten mieliin myös naisseikkailujensa tiimoilta. Orava on mainostanut, että vientiä tällä saralla on, ja hänen kaukorakkauksiinsa lukeutuu muun muassa juontaja Vappu Pimiä, jota hän tituleeraa mielellään soivaksi peliksi. 

Tituleerauksia oravalla riittää runsain mitoin myös juontaja Paasoselle, jota hän on nimitellyt viikkojen aikana monin eri lempinimin. Muistatko vielä nämä kuolemattomat letkautukset?

– Kato Paasonen, vanha perämies! 

– Kato Paasonen, vanha hiilivaunu!

– Kato Paasonen, vanha hiihtäjä!

– Paasonen, tommone vanha sushirullaaja!

– Kato Paasonen, vanha rosollinjonottaja!

Putous-finaali MTV3-kanavalla lauantaina 29.11. kello 19.30

Lue myös:

    Uusimmat