Kate Moss poseeraa yläosattomissa Pirelli-kalenterissa, katso kuvat!

Vaikka Kate Moss on nykyään naimisissa, se ei estä häntä tekemästä sitä missä hän on paras. Katso upeat mallikuvat!

Kate Moss, 37, poseeraa yläosattomissa kuuluisalle Pirelli-kalenterille kuvauksissa, jotka olivat tänä kesänä juuri muutamaa viikkoa ennen kuin hän meni naimisiin rokkari Jamie Hincen kanssa.

Kahden lapsen äiti Moss nähdään vain lakananpala lantiollaan kun hän poseeraa valokuvaaja Mario Sorrentille. Kuvat annettiin Italian Vanity Fair -lehdelle osana kuuluisan kalenterin ennakkonäyttöä, joka julkaistaan virallisesti New Yorkissa joulukuussa.

Sattumoisin Sorrenti on Mossin entinen poikaystävä ja hän on kuvannut kaunotarta useita kertoja 90-luvulla suunnittelija Calvin Klinelle. Pari on pysynyt hyvinä ystävinä erosta huolimatta.

Moss ja yksitoista muuta upeaa mallia kuvattiin Korsikan saarella Välimerellä. Mukana on muun muassa ukrainalaisnäyttelijä Milla Jojovich ja saksalaiskaunotar Saskia de Brauw, joka poseeraa kalenterissa ainoana kokonaan alasti.

Viime vuosina kalenterin teemoissa on näkynyt kreikkalainen ja roomalainen mytologia, mutta vuoden 2012 kalenterissa korostetaan luonnollista naiskauneutta. Pirelli-kalenteri on yli 40 vuotta vanha ja sen rajattu määrä julkaisuja annetaan vain erityisen tärkeille VIP-henkilöille, kuten esimerkiksi Yorkin herttua prinssi Andrew'lle.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja