Katariina Sourin aviomiehen bändikaveri on Rakel Liekin salattu aviomies

The Salvation -bändi nousi ryminällä ihmisten tietoisuuteen sen jälkeen, kun kirjailija-taiteilija Katariina Souri meni naimisiin bändin solistin kanssa.

Solisti Anzi Destruction ei ole ainoa bändin jäsenistä, jonka käsipuolesta löytyy julkisuudesta tuttu naishenkilö. Bändin kitaristina toimiva Jack the Smack -taitelijanimeä käyttävä nuorukainen on nimittäin ex-aikuisviihdetaiteilija Rakel Liekin salassa pidetty aviomies.

Viihdeuutisten saamien tietojen mukaan taitelijanimellä Rakel Liekki, 30, julkisuudessa esiintyvä taiteilija on ollut rouva-säädyssä jo useamman vuoden ajan. Rakel ja kaksi vuotta nuorempi aviomies viettävät kolmivuotishääpäiväänsä elokuun alussa.

Rakel ei ole julkisuudessa puhua putkahtanut avioliitostaan, vaikka suhde on ollut muusikkopiirien julkinen salaisuus jo vuosia. Samalla tavoin muusikkopiirit pitivät omana tietonaan Katariina Sourin ja tuoreen aviomiehen romanssin.

Katariina Souri meni naimisiin Anzi Destruction -taiteilijanimeä käyttävän 28-vuotiaan rokkarin kanssa kesäkuun 4. päivä. Varsinaisia hääjuhlia juhlitaan heinäkuussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat