Katariina Souri jakoi Playboy-kuvan vuosien takaa – näpäytti epäilijöitä terävällä kommentilla

Katariina Souri jakoi seuraajilleen sensuellin valokuvan. 

Kirjailija ja kuvataiteilija Katariina Souri, 53, julkaisi Instagram-tilillään sensuellin Playboy-kuvan 35 vuoden takaa. Hän poseeraa uima-altaalla Stefano Sartarellin ottamassa testikuvassa, jota ei julkaistu aikoinaan Playboy-lehdessä. 

Hienovaraiseksi rajatussa otoksessa erottuvat selkeät bikinirusketusraidat, ja lisäksi Sourilla on hyvin luonnollinen ehostus. 

Jos kuva ei näy, näet sen myös tästä

– Anteeksi, kuljen muistojen tiellä, Souri kirjoittaa vapaasti käännettynä englanniksi kuvan yhteydessä.

Seuraajat villiintyivät Sourin kuvasta.

– Voi että, ihania nämä vanhat kuvat, nousee muistoja itselläkin mieleen, kun ihailin sinua paljon lapsena, eräs seuraaja kommentoi.

Artisti Paleface kommentoi julkaisua liekkiemojilla. 

Kuva saa myös kritiikkiä:  

– Siinä on kuvankäsittelijällä ollut blurraussormi herkillä. Kauhea retouching, kuva hyvä, eräs seuraaja kommentoi.

Souri ei kuitenkaan jää sanattomaksi vaan vastaa napakasti takaisin epäilijöille:

– Filmille kuvattu, vanha foto. Ei sitä ole käsitelty. On ollut aika haastavaa siihen aikaan kuvankäsittely. Ja tämä on testikuva.

Filmille kuvattujen valokuvien jälkikäsittely oli lähestulkoon mahdotonta sen aikaisesta tekniikasta johtuen. Kuvankäsittely helpottui vasta digitaalisten kuvauslaitteiden yleistyttyä, ja valokuvaustekniikka onkin kehittynyt valtavasti viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. 

Katariina Souri oli Playboyn "Playmate of the month" joulukuussa vuonna 1988, ja Souri oli tuolloin vasta 18-vuotias. Playboyssa muita nähtyjä suomalaiskaunottaria ovat olleet Gina Goldberg eli Tiina Virenius ja Linda LampeniusSusanna Penttilä on poseerannut Playboy-konsernin toiselle lehdelle Voluptuous Vixensille.  

Lue myös:

    Uusimmat