Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kata Kärkkäisen kassi:

Julkaistu 30.11.2001 11:33

- Kallen mätitahna - jamssi - suolapähkinöitä - sieniä - hedelmäkarkkeja - porto bello -sieniä

Antti Vahteran ja Kata Kärkkäisen menu:

Jamssirösti & silavasuikaleita ja porto-bellosienet

Jamssirösti

jamssi silavan rasvaa

Kuori juures. Paloittele ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Lisää irtopohja-rengasmuottiin. Paista rapeaksi silavan rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Silavasuikaleet ja portto-bellosienet

1 iso porto bello 100 g silavaa 1/2 dl tuoretta basilikaa 1/2 dl tuoretta ruohosipulia 1/2 dl tuoretta persiljaa 2 rkl oliiviöljyä mustapippuria suolaa

Suikaloi silava ja kuutoi pieneksi. Käristä valurautapannulla rapeaksi. Nosta siivilään ja valuta rasva. Paista rasvassa suikaloitu porto bello ja siivilöi rasva. Sekoita silava ja porto bello sekä yrtit keskenään ja mausta. Lisää röstin päälle.

Perunashipsit

Leikkaa ohuesti Rosamunda-perunasta ohuita viipaleita ja tiristä rasvassa rapeaksi. Nosta paperin päälle ja anna hetki jäähtyä. Nosta lautaselle ja pursota Kallen mätitahnaa päälle. Jätä osa perunoista dipattavaksi.

Pähkinä-balsamicodippi

100 g suolapähkinöitä 1 dl balsamicoa 100 g voita

Keitä balsamicoa miedolla liedellä hetki. Lisää voi ja vedessä huuhdotut pähkinät. Anna kiehua vielä hetki. Voit tarjoilla sellaisenaan tai nosta tehosekoittimeen ja anna pyöriä hetki.

Hedelmäkarkkirahka

1 dl maitorahkaa 1 dl hedelmäkarkkeja 1/2 dl kermaa 1 rkl sokeria 1/2 vaniljatangon sisus 1 rkl kaakaojauhetta

Vaahdota kerma kevyesti. Sekoita puolet kermavaahdosta rahkan, sokerin ja vaniljatangon sisuksen kanssa. Lisää vielä pieneksi pilkotut hedelmäkarkit sekaan ja nosta seos matalaan vuokaan. Lisää loppu kermavaahto vuokaan ja tasoita tasaiseksi. Ripottele kaakaojauhetta tasaisesti päälle ja tarjoile mangokastikkeen kanssa.

Lisää aiheesta:

Oletko pähkinä- tai vehnäallergikko? Karl Fazerin konvehtirasiassa vääriä suklaita"Sehän lähti ihan lapasesta" – Sanna testasi, kuinka vaikea on saada auto hallintaan liukkaalla kelillä Helppo pullajälkkäri on nyt jättihitti somessa! Testaa vaikka isänpäiväksiOstitko tämän tuotteen Puuilosta? Tärkeä huomio!Etkö meinaa herätä aamuisin? Unilääkäri neuvoo, miten käytät kirkasvalolamppua oikeinTätä Henri Alén ei missään nimessä nyt ostaisi ruokakaupasta
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:04
    Takaisinvedot

    Oletko pähkinä- tai vehnäallergikko? Karl Fazerin konvehtirasiassa vääriä suklaita

  • 16:55
    Liikenneturvallisuus

    "Sehän lähti ihan lapasesta" – Sanna testasi, kuinka vaikea on saada auto hallintaan liukkaalla kelillä

  • 14:16
    Ruoka

    Helppo pullajälkkäri on nyt jättihitti somessa! Testaa vaikka isänpäiväksi

  • 12:01
    Takaisinvedot

    Ostitko tämän tuotteen Puuilosta? Tärkeä huomio!

  • 09:07
    Väsymys

    Etkö meinaa herätä aamuisin? Unilääkäri neuvoo, miten käytät kirkasvalolamppua oikein