Kasvun paikassa opitaan ja ojennetaan

Claudia Winklemanin luotsaama lasten kasvatukseen pureutuva reality on omistettu perheen vaativille vekaroille ja neuvottomille vanhemmille.

Kasvun paikka on turvasatama, jonne kurinpito- ja kasvatustoivonsa menettäneet brittiläiset vanhemmat vetäytyvät mukuloineen tilanteen kärjistyessä kotioloissa sietämättömäksi. Ohjelman neljännellä tuotantokaudella ruoria pitämässä ammattitaitoisine neuvoineen epätoivoisten vanhempien ja taapero- ja tenavaikäisten pikkuriiviöiden keskellä toimivat lapsipsykologit Laverne Antrobus ja Elizabeth Kinbey.

Kasvunpaikan ovet ovat auki perheille, jotka ovat totaalista kasvatuksellista lohtua vailla. Vanhempia huolettavat niin pikkukullannuppujen unihäiriöt, syömislakot kuin toistuvat itkupotkuraivokohtauksetkin.

Luvassa on dramaattinen matka Lavernen ja Kinbeyn valvovan silmän alla, kun erilaisista taustoista tulleet perheet kohtaavat erilaisia lähestymistapoja vanhemmuuteen toisilta kanssaperheiltään. Onnistuvatko vanhemmat ammattilaisten avulla ja neuvoilla ratkomaan arkipäiviensä ongelmiaan, jotka vielä tähän hetkeen asti ovat tuntuneet ylitsepääsemättömiltä?

Ohjelman uusi 4. tuotantokausi pyörähtää käyntiin torstaina 30.6.2011. Kasvunpaikka AVAlla torstaista sunnuntaihin klo 22.50.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja