Kasvot verillä ulos kaukalosta – tämä HIFK-kolossin tyrmäävä taklaus jätti jälkensä

Jukurien Nikita Krivokrasov joutui jättämään jään verissä päin HIFK-vierasottelussa tiistaina.

Krivokrasov jäi kaksimetrisen HIFK-kolossin Miro Karjalaisen taklauksen alle toisessa erässä. Puolustajan niitti näytti osuvan pään seudulle, mutta Karjalainen ei saanut tilanteesta jäähyä.

Krivokrasov jätti jään verisenä, ja asteli todennäköisesti pukusuojaan tikattavaksi. Hän palasi peliin erän lopulla.

Siipirikkoinen Jukurit johtaa ottelua yllättäen 3-1 kahden erän jälkeen. Juha Jääskä veivasi HIFK:n kavennuksen ajassa 36.02.

Ottelu alkoi klo 18.30 ja sitä voi seurata suorana cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Jukurit tekee 0-1 maalin 0:57
Komea laukaus! Markus Oden vie Jukurit johtoon HIFK:n vieraana.

Muu pelitapahtuma: HIFK - Jukurit 0:58
Jukurit porskuttaa, HIFK lamautuneena! Jarkko Immonen ohjaa vieraat 3-0-johtoon.