Kasvis-kalapaketit

  • 1 nippu varhaisporkkanoita
  • 1 nippu uutta sipulia
  • 1 kirjolohifilee (n.½ kg)
  • sitruunapippuria
  • suolaa
  • valkosipuli- tai yrttituorejuustoa
  • 1 rkl silputtua tilliä
  • 1 rkl silputtua persiljaa

Leikkaa porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Halkaise sipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa nahaton kirjolohi paloiksi tai paksuhkoiksi suikaleiksi. Levitä työpöydälle neljä nelikulmaista foliopalaa ja sipaise niille vähän öljyä.

Jaa ensin foliolle porkkanasuikaleet ja kirjolohi. Ripottele kalan päälle sitruunapippuria ja suolaa. Levitä sitruunaviipaleet ja lopuksi nokare tuorejuustoa sekä tilli- ja persiljasilppua.

Ota folion kulmista kiinni ja ummista paketit kiertämällä ne tiiviisti yhteen. Kypsennä grillissä tai vaikkapa saunan hiilloksessa 10-15 minuuttia. Anna lämmön tasaantua noin 5 minuuttia ennen kuumien pakettien avaamista.

Lue myös:

    Uusimmat