Kasperi Kapasen maalihanat tukossa, suomalaistähdellä yksinkertainen ratkaisu tehottomuuteen – "Olen tehnyt maaleja aikaisemminkin"

Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen on pelannut NHL:ssä jo yhdeksän ottelua putkeen ilman yhtäkään täysosumaa. Maaliton putki ei kuitenkaan huolestuta suomalaista liikaa.

Kapanen on murtautunut tällä kaudella toden teolla Toronton vakiokokoonpanoon. Uransa parasta NHL-kautta pelaava Kapanen on iskenyt käynnissä olevalla sesongilla jo 19+23=42 pistettä. Viime otteluissa Kapasen maalihanat ovat kuitenkin tyrehtyneet.

– Maalinteko on ollut vaikeaa viime aikoina, mutta tällaiset putket katkeavat kyllä lopulta, joten en ole liian huolissani, Kapanen toteaa TSN:n haastattelussa.

Kapanen oli hiljattain muutaman pelin sivussa aivotärähdyksen vuoksi, mutta on palannut jälleen joukkueensa vahvuuteen. Kärkiketjuista paikkansa vakiinnuttaneella Kapasella on yksinkertainen lääke maalihanojen aukaisemiseksi.

– Minun täytyy ampua maalia kohti. Jos et ammu päin maalia, on vaikea onnistua. Minun täytyy keskittyä siihen, ja olla ehkä valitsematta liikaa kulmia laukoessani.

– Minun täytyy vain pelata itsevarmasti. Olen ollut hyvässä vireessä ja tehnyt maaleja aikaisemminkin, joten minun on vai palata siihen, Kapanen sanoo päättäväisesti.

Lue myös:

    Uusimmat