Taistelu Moto3:n mestaruudesta tiivistyi – suomalaistallin kaksoisjohto vaihtui palkintosijaan

Tony Arbolino nousi takaisin Moto3-luokan mestaruuskamppailuun voittamalla Valencian osakilpailun.

MAINOS

MotoGP-kausi C Moressa!

Valencian GP:n lähetykset 14.-15.11.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Hämeenlinnalaisen Aki Ajon KTM-tallin kuljettajakaksikko nousi avauskierroksella kaksoisjohtoon Raul Fernandezin johdolla. Kuitenkin jo toisella kierroksella japanilaiskuljettaja Kaito Toba kaatui ja joutui keskeyttämään. Toban perässä tullut Tatsuki Suzuki ei ehtinyt väistämään maamiehensä pyörää ja meni myös nurin.

Fernandez onnistui kilpailun kärjessä repimään eroa muihin, mutta loppua kohden Tony Arbolino ja Sergio Garcia saivat espanjalaisen kiinni.

Vain kaksi kierrosta ennen maalia Arbolino ohitti Fernandezin ja säilytti kärkipaikkansa maaliin asti. Viimeisellä kierroksella myös Garcia pyyhälsi viikon takaisen voittajan Fernandezin ohi ja oli kisan toinen. Fernandez joutui tyytymään kolmospaikkaan.

Kauden ensimmäisen voittonsa myötä Arbolino nousi MM-sarjassa kolmanneksi. MM-sarjan kärjessä jatkaa Albert Arenas, joka oli tänään neljäs.

Viikon päästä ajettavaan kauden viimeiseen kilpailuun lähdettäessä mestaruus on kolmen kauppa. Arenas johtaa toisena olevaa Ai Oguraa kahdeksalla pisteellä ja Arbolinoa 11 pisteellä.
 

Kaikki MotoGP-kauden aika-ajot ja osakilpailut suorina lähetyksinä C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat