Käsiaseita pukinkonttiin! Työantajan lahjaidea ei sieltä tavallisimmasta päästä: Aseistaa joululahjaksi koko työporukan

Wisconsilaisyritys ostaa työntekijöilleen joululahjaksi aseita 1:45

Wisconsilaisyrityksen työntekijät voivat odottaa tänä vuonna joulukuusen alta hieman kovempia paketteja.

Yritys tarjoaa työntekijöilleen käsiaseet: Katso video yläpuolelta!

Luodinkestäviä juomalaseja valmistava wisconsilainen Benshot tietää mitä heidän työntekijänsä arvostavat ja miten vuoden kova uurastus tulee palkita.

Yritys on nimittäin päättänyt ostaa ahkeralle väelleen joululahjaksi käsiaseet.

Benshotin työntekijät ovat vannoutuneita aseiden kannattajia ja yrityksen omistajan mukaan lahjat menevätkin varsin oikeaan osoitteeseen.

–  Aseet sopivat yrityksemme kulttuuriin ja siihen, mitä oikein teemme ja edustamme. Siinä syy tähän lahjaideaan, kertoo yrityksen toinen omistaja Ben Wolfgram.

Wolfgram kertoo, että yritys lahjoittaa jokaiselle työntekijälleen 500 dollarin lahjakortin, joilla voi käydä hakemassa haluamansa käsiaseen. Aseen saa onnellisesti käyttöönsä kun asianmukainen turvallisuuskurssi on suoritettu.

– Haluamme vain, että työntekijämme ovat täällä tyytyväisiä, Wolfgram kertoo.

Työntekijät tyytyväisiä lahjaideaan

Yrityksessä oltiin kaikin puolin tyytyväisiä työnantajan lahjaideaan. Vain kaksi työntekijää kieltäytyi vastaanottamasta käsiasetta joululahjaksi.

Esimerkiksi yrityksen tiedottajana toimiva Chelsea Priest on tyytyväinen lahjaan ja kertoo, että käsiaseet pitävät Benshotin työntekijät turvassa epävakaina aikoina.

– On olemassa asioita, joita et pysty hallitsemaan. Omaa ja perheen turvallisuutta kuitenkin pystyt. Joten miksi et valitsisi sitä vaihtoehtoa, hän kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat