Mainos

Karu totuus "villistä ja seksikkäästä" Playboy-kartanosta

Entinen Playboy-pupu tyrmää huhut Playboy-kartanon villistä elämästä tai hulppeasta elämäntyylistä.

Entinen Playboy-pupu on avannut sanaisen arkkunsa elämästä Hugh Hefnerin kanssa. Izabella St. James asui Playboy-kartanossa vuonna 2002 ollessaan 26-vuotias. Neito kuvailee kartanon elämää omaelämäkerrassaan, kertoo theblemish.com.

St. Jamesin mukaan puputyttöjen makuuhuoneista löytyy vain yhteensopimattomia huonekaluja, ja esimerkiksi sänkyjen patjat olivat vanhoja, kuluneita ja ällöttäviä. St. Jamesin mukaan hän sai kyllä uuden patjan, mutta kartanon omistaja, Playboy-lehden perustaja Hefner syynäsi jokaisen kuitin ennen kuin maksoi patjasta.

St. James kertoo, miten puputyttöjen huoneisiin valitut valkeat matot muuttuivat ajan ja kulumisen myötä tahraisiksi ja kamaliksi. Oman osansa soppaan toivat kirjan mukaan Hefnerin silloisen naisystävän Holly Madisonin koirat.

– Niitä ei ollut koulutettu sisäsiisteiksi, ja ne tekivät asiansa makuuhuoneen matolle. Myöhään illalla tai aikaisin aamulla, jos kuka tahansa meistä vieraili Hefin makuuhuoneessa, päädyimme aina seisomaan koiran jätöksiin, St. James kuvaa.

"Kuollut kala"

St. Jamesin mukaan puputyttöjen tuli hakea viikkorahansa Hefneriltä perjantaisin. Mies jakoi tytöille tuhat dollaria uusina seteleinä ja valitti samalla kaikesta, mihin ei ollut tyytyväinen suhteessaan naisten kanssa.

– Suurin osa valituksista koski harmoniaa tyttöystävien välillä, haluttomuuttamme osallistua seksuaalisesti "juhliin", joita pidettiin hänen makuuhuoneessaan, St. Jamesin kirja lataa.

Viikkorahan saattoi myös menettää, jos ei suostunut näyttäytymään ulkosalla Hefnerin kainalossa. Muutoin tytöillä oli St. Jamesin mukaan tarkat kotiintuloajat.

– Kaikkien piti olla kartanon alueella yhdeksältä illalla, ellemme olleet ulkona tai tilaisuuksissa Hefin kanssa. Kukaan ei oikeasti uskonut meitä kun sanoimme, että meillä oli kotiintuloaika villissä ja hurjassa Playboy-kartanossa, St. James kirjoittaa.

St. Jamesin kirjan mukaan Hefnerin eroottiset bileet eivät nekään ole maineensa veroisia: naisen mukaan Playboy-guru vain makaa "kuin kuollut kala". St. Jamesin mukaan miehen täytyy olla selvillä siitä, että hänen elämäntyylissään kyse on pelkästä showsta, mutta Hefner yrittää silti epätoivoisesti elää fantasiaansa todeksi.

MTV3/Helmi

Lähde: Theblemish.com

Kuvat: Getty Images/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.