Kärppien huima voittoputki mureni Ilveksen hampaissa – JYPin ahdinko saa jo todella synkkiä piirteitä

1:49
Illan kiekkokierroksen puhuttavin tilanne nähtiin Oulussa.

Ilves haki maukkaan revanssin Kärpistä, kun se kaatoi oululaiset 2-1-lukemin.

Perjantaina Kärpille jatkoajalla hävinnyt Ilves lähti hakemaan revanssia oululaisista hyvin tuloksin.

Ottelun kaikki kolme osumaa nähtiin toisessa erässä. Panu Mieho vei tupsukorvat ensimmäisen kerran johtoon kahden miehen ylivoimalla.

Kärpät-puolustaja Ludwig Byström toi isännät kuitenkin tasoihin terävällä rannekudillaan. Tasatilanne ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kun Ilves iski jälleen. Tällä kertaa Ville Meskanen lapioi kiekon verkon perukoille vain 35 sekuntia Kärppien tasoituksen jälkeen.

Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin niin ikään toisessa erässä, kun Ilveksen Antti Saarela sai suihkukomennuksen huidottuaan mailallaan Kärppien Michal Kristofin jalkoväliin.

Ilves katkaisi voittonsa myötä Kärppien kahdeksan ottelun mittaisen voittoputken.

Lukko ja KalPa tarjosivat maalirikkaan kamppailun, kun joukkueet heiluttivat verkkoa yhteensä 11 kertaa. Lukko vei ottelun nimiinsä jatkoajalla 6-5-lukemin.

Kotijoukkue Lukko karkasi vahvan toisen eränsä turvin jo 5-2-johtoon, mutta KalPa käynnisti komean kirinsä vielä saman erän aikana.

Päätöserässä verkkoa heilutti vain kuopiolainen vierasjoukkue, kun Miska Humaloja ja Miikka Pitkänen toivat osumillaan KalPan tasoihin.

Ottelu venyi lopulta aina jatkoajalle asti. Ratkaisuosuman laukoi Lukon Eetu Koivistoinen, kun jatkoaika oli vanhentunut vain 40 sekuntia.

JYPin tappioputki venyi jo yhdeksän ottelun mittaiseksi, kun se hävisi HIFK:lle 4-5-lukemin.

Sarjajumbo JYP sai otteluun upean alun, kun se karkasi nopeasti kahden maalin karkumatkalle Robert Rooban ja Jarkko Immosen avustuksella.

JYP johti ottelua peräti kolmesti kahdella maalilla, mutta HIFK kuitenkin sinnitteli JYPin mukana ja käänsi ottelun lopulta itselleen.

JYPin tappioputki venyi jo todella synkkiin mittoihin, sillä tappio oli sarjajumbolle jo yhdeksäs perättäinen.

Lauantain kierroksen lopputulokset:

JYP-HIFK 4-5
KooKoo-Sport 3-1
Kärpät-Ilves 1-2
Lukko-KalPa 6-5 ja.
SaiPa-HPK 1-2
Tappara-Jukurit 3-0
Ässät-TPS 1-3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja