Kärpät palasi nihkeästi karanteenista kaukaloon – SaiPan tappioputki venyi jo tylyihin mittoihin

1:01
Alex Lindroos iski Pelicansin 2-0-osuman painavalla laukauksella.

Koronavirustartuntojen vuoksi karanteenissa ollut Kärpät palasi nihkeästi kaukaloon, kun se hävisi Pelicansille 1-2-lukemin.

Tasaisesti edenneen ottelun ensimmäinen osuma nähtiin toisessa erässä, kun Pelicansin Jonatan Tanus onnistui ohittamaan Kärppien maalilla torjuneen Justus Annusen.

Pelicans lisäsi johtoaan heti päätöserän alkuminuuteilla. Tällä kertaa Alex Lindroosin painava kuti painui Annusen selän taakse.

Karanteenin vuoksi edellisen kerran 16. lokakuuta pelanneen Kärppien viimeistely oli vielä ruosteessa. Pelicans-vahti Patrik Bartosak venyi vierailijoiden maalilla 26 torjuntaan. Vain Miihkali Teppo onnistui ohittamaan Bartosakin, kun hän onnistui maalinteossa noin viisi minuuttia ennen päätössummeria.

Lappeenrannassa SaiPan tappioputki venyi jo seitsemän ottelun mittaiseksi, kun se hävisi sarjakärjessä viilettävälle Lukolle 1-4.

Lukko otti vetojuhdan aseman itselleen jo ensimmäisistä minuuteista lähtien, kun konkarihyökkääjä Toni Koivisto siirsi vierailijat 1-0-johtoon vain kolmen minuutin pelin jälkeen.

Toinenkin erä käynnistyi SaiPan kannalta karmivasti, kun Daniel Audetten laukaus kimposi SaiPan maalivahti Matej Tomekin torjunnan ja päätylaidan kautta verkkoon. SaiPa onnistui kaventamaan kuitenkin vielä myöhemmin, kun Elmeri Kaksonen onnistui maalinteossa.

SaiPa ei kuitenkaan kyennyt käyttämään kavennusosuman tuomaa momenttia hyödykseen, sillä Lukko takoi kiekon päätöserässä vielä kahdesti verkkoon Eetu Koivistoisen ja Pavol Skalickyn johdolla.

Keskiviikon ottelukierroksen tulokset:

HIFK-JYP 4-0
Jukurit-Tappara 2-1
Kärpät-Pelicans 1-2
SaiPa-Lukko 1-4

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja