Mainos

Karoliinan katoaminen - poliisi etsii BMW:tä

Poliisi tutkii Karoliina Kestin katoamista tappona. Epäilyjä tukee erityisesti silminnäkijän havainto pysähtyneestä autosta ja sen vieressä skootterin kanssa olleesta tytöstä.

Lue myös uusin juttu aiheesta:Poliisi keskittyy bemarilinjaan.

Poliisi etsii nyt BMW-merkkistä autoa, joka on ollut pysähtyneenä sunnuntaina 31.7. noin kello 2.45–2.50 Tampereella Nokiantiellä Salmenranta -nimisen tien risteyksen jälkeen. Auto on seissyt bussipysäkillä Mustanvuoren laskettelurinteen kohdalla. Pysäkki on Nokiasta päin Tampereen suuntaan ajaessa tien oikealla puolella.

Etsitty auto on tumma, todennäköisesti musta tai tummansininen. Auton korimalli on 316, 318 tai 323 BMW Compact. Autossa on viisto ja lyhyt perä ja se on kolmiovinen. Kyseistä mallia on valmistettu vuosina 1993 - 2010. Takaluukun päällä lasin alareunassa on ollut spoileri eli ilmanohjain. Auton renkaat ovat matalaprofiiliset ja varustetut erikoisvanteilla.

Auton edessä on seisonut kaksi nuorehkoa, noin 20-25-vuotiasta miestä. Toisella miehellä on vaaleat hiukset ja päällään vaalea huppari. Toisen miehen hiukset ovat tummemmat, ja hän oli pukeutunut vaaleaan collegepuseroon. Lisäksi joku on istunut auton kuljettajan paikalla.

Poliisi pyytää havaintoja tästä BMW-autosta, sen vieressä olleista henkilöistä ja heidän liikkeistään.

Edelleen myös muut havainnot Karoliinan katoamiseen liittyen kiinnostavat poliisia.

Havainnot voi soittaa poliisille numeroon 050-3998024 tai 0718745802 tai ilmoittaa sähköpostitse pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.