Mainos

Kestin katoaminen – Poliisi keskittyy bemarilinjaan

–Bemarilinja on nyt keskeisin, sanoo rikoskomisario Hannu Kallioniemi Tampereen poliisista. Kallioniemi johtaa kolmisen viikkoa sitten kadonneen Karoliina Kestin henkirikostutkintaa.

Ruumista ei ole löytynyt, mutta poliisi uskoo Kestin joutuneen mitä ilmeisimmin väkivaltarikoksen uhriksi.

Kesti katosi keskellä yötä 31. heinäkuuta.

Poliisi julkaisi eilen silminnäkijän varsin tarkkoja havaintoja katoamisyönä Nokiantien bussipysäkillä olleesta BMW-autosta ja skootteritytöstä. Poliisi haluaa löytää nyt auton ja sen luona olleet kolme miestä.

Miehiä jäljitetään auton kautta. Toistaiseksi oikeaa BMW:tä ei ole löytynyt. Kallioniemi on vaitonainen tutkintakeinoista, mutta sellaisia ovat esimerkiksi auton jäljittäminen poliisirekisterien kautta, valvontakameroiden kuvien tutkiminen mm. teiden varrelta ja bensa-asemilta.

Myös maastoetsinnät Nokiantien ja Salmenrannantien ympäristössä ovat jatkuneet. Kallioniemen mukaan ne saataneen loppuun tänään.

Poliisi pyytää edelleen yleisöhavaintoja Kestin katoamisesta. Katoamistapaus on herättänyt paljon mielenkiintoa myös netin eri keskustelupalstoilla. Kallioniemi kertoo poliisin seuraavan myös näitä, vaikka omat tutkintakeinot ovat päällimmäisiä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.