Karmiva loukkaantuminen MM-kisoissa – tuskanhuudot täyttivät hiljentyneen hallin: "Näitä kuvia ei pitäisi näyttää"

Tanskan ja Tunisian välisessä käsipallon naisten MM-kisojen alkulohkon ottelussa koettiin kauhistuttava tilanne, kun tanskalaispelaaja Mia Rej loukkaantui vakavasti.

Tanska voitti ottelun 34-16. Peli jouduttiin keskeyttämään toisella puoliajalla, kun Rej kaatusi ja joukkuetoveri Mette Tranborg rojahti tämän polven päälle. Tanskalainen luhistui kentän pintaan ja alkoi huutamaan voimakkaasti tuskasta. Koko halli hiljeni samalla.

Ottelu oli keskeytettynä pidemmän tovin, kun Rejiä paikattiin. Lopulta hänet siirrettiin paareilla pois kentältä. Rejin joukkuetoverit olivat järkyttyneitä ja kyyneleissä tapahtuneesta. Sosiaalisessa mediassa kritisoitiin ottelun ohjausta, koska kuva säilyi Rejissä pitkän aikaa.

– Tuo ei näyttänyt hyvältä. Se on melkein niin, että näitä kuvia ei pitäisi näyttää, kun pelaajalla tekee noin kipeää. Meidän ei tarvitse nähdä enempää hidastuksia! Tuo huuto iskee suoraan sydämeen. Halliin tuli kuolemanhiljaista. Hänen huutonsa oli ainoa asia, joka kuului hallissa, ottelua tulkinnut ruotsalaiselostaja Anders Bjuhr totesi lähetyksessä.

Tanskan turnaus jatkuu lauantaina, kun vastaan asettuu Kongo. Tunisia kohtaa Etelä-Korean. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja