Karmea turma Sipoossa: Nainen jäi valtavan kivenjärkäleen ja traktorin kauhan väliin puristuksiin: "Tajuissaan hän oli koko ajan"

Sipoossa Keravantiellä sattui puoli kahden aikaan iltapäivällä onnettomuus, jossa nainen jäi puristuksiin traktorin takakauhan ja kiven väliin.

Päivystävä palomestari Björn Westermark kertoo MTV Uutisille, että turma sattui kun pariskunta oli hakemassa hiekkaa vanhanmallisella traktorilla, jossa on takakauha.

– Parikunta oli vanhalla hiekanottopaikalla ja he peruuttivat traktorin siten, että peräkauha oli ylöspäin mäen rinnettä vasten. Ylempänä on isoja kiviä hiekan seassa. 

Valtava kivi vyöryi naisen päälle

Westermark kertoo, että pyöreä kivi, joka oli halkaisijaltaan 120 senttimetriä, vyöryi naisen päälle mäen rinteestä.

– Rouva jäi traktorin takakauhan ja kiven väliin puristuksiin.

Pelastustehtävä oli haasteellinen.

– Traktori jouduttiin tukemaan, ettei se päässyt liikkeelle. En yhtään osaa sanoa, paljonko kivi painoi, mutta paljon se painoi. Nainen loukkaantui turmassa vakavasti. Tällaisissa tilanteissa pitää varmistaa, ettei lisää vahinkoa pääse tapahtumaan.

– Kivi piti saada lähtemään kerralla siitä pois. Irrotuksessa tarvittavat välineet jouduttiin kantamaan paikan päälle, koska siihen kohtaan ei päässyt autolla. Nainen joutui siinä siis hetken odottelemaan. Tajuissaan hän oli koko ajan, vaikka tietysti sekava.

Tapauksesta on ilmoitettu poliisille. Kyseessä ei ollut työtapaturma.

Nainen toimitettiin lääkärikopterilla sairaalaan.

Lue myös:

    Uusimmat