Karkurimorsian meni vihdoin naimisiin – kaasonsa kanssa!

Englantilainen Kerry De'ath karkasi kolmelta eri sulholta ja ansaitsi mainetta karkurimorsiamena. De'ath kuitenkin löysi rakkauden yllättävältä suunnalta.

Kerry De'ath, 29, jätti sulhasensa Craig Smithin, 32, vain kuukausia ennen kuin parin piti suunnata Floridaan unelmahäihin, joita varten he olivat vuosia säästäneet. Pari oli ehtinyt olla yhdessä 11 vuotta ja heillä oli kaksi lasta, mutta avioliiton kaltainen sitoutuminen sai morsiamen lopettamaan suhteen.

Karkurimorsio asettui seuraavaksi aloilleen toisen suuren rakkautensa, Dave Futterin, 29, kanssa kahdeksi ja puoleksi vuodeksi. Futter erehtyi kuitenkin pyytämään rakastettuaan vaimokseen ja De'ath jätti hänetkin.

Kahden epäonnistuneen suhteen jälkeen De'ath siirtyi tapailemaan muusikko Nick Farmeria, 29, ja pari muutti yhteen. He jopa päättivät hääpäivän, suunnittelivat juhlat ja lähettivät kutsutkin. Brittinainen kokikin kuitenkin järkytyksen, kun hänen kaasonsa, Sarah Woodford, 33, keräsi rohkeutensa ja tunnusti rakastavansa häntä – vain kuusi viikkoa ennen häitä.

– Kun olin tekemässä valmisteluja Nickin kanssa, Sarah pyysi minut istumaan sängylle ja kertoi rakastavansa minua, De'ath muistelee.

Ihmeellistä kyllä Woodfordin tunnustus sai De'athin ymmärtämään, miksi aloilleen asettuminen oli tuntunut niin vaikealta. Herra Oikeaa on vaikeaa löytää, jos todellisuudessa etsiikin Rouva Oikeaa.

– Olin käyttänyt niin paljon aikaa miehen kanssa naimisiinmenosta huolehtimiseen, vaikka se oli nainen, jota olin etsinyt.

Vihdoin naimisiin

De'ath jätti Farmerin ja naiset muuttivat yhteen. Kuusi kuukautta myöhemmin Woodford kosi.

– Nick oli kauhuissaan saadessaan tietää, mutta nyt hän on sujut asian kanssa.

De'ath epäilee halunneensa vain elää normaalia elämää.

– Luulin aina, että minun kuului olla miehen kanssa. Luulen, että halusin vain olla normaali, De'ath pohtii nyt.

– Asetuin aloilleni miesten kanssa, mutta aina kun he alkoivat puhua avioliitosta, jokin ei vain tuntunut oikealta ja panikoin.

De'athin toinen sulhanen, Dave Futter, kertoo epäilleensä, että ex-morsio pitääkin naisista.

– Minulla oli aina aavistus siitä, että Kerry pitää naisista. Niin kauan kuin hän on onnellinen, ei muulla ole väliä. He vaikuttavat onnellisilta ja me olemme yhä ystäviä, Futter sanoo.

Kolmen epäonnistuneen suhteen jälkeen De'ath sanoi tahdon Woodfordille syyskuun 15. päivä 140 vieraan todistaessa parin suurta päivää.

Katso kuvat onnellisesta paristaDaily Mailin sivuilta!


Kuvien henkilöt eivät liity juttuun.

AVA

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja