Mainos

Karkota talvi-ihon ongelmat

Talvi asettaa ihon rasitukselle alttiiksi. Lämpötilanvaihtelut ja kuiva huoneilma koettelevat herkkää ihoa. Kuiva ja punoittava iho oli myös Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Sari Rautiaisen ongelma. Apu löytyi päivävoiteesta, joka rauhoitti ja kosteutti kunnolla.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Meikkitaiteilija Riia Koivisto muistutti, että oikean ihovoiteen valinta on talvella ensisijaisen tärkeää. Päivävoiteen tehtävä on suojata ihoa ilmansaasteilta, säänvaihteluilta ja auringolta, joten voiteeksi on hyvä valita suojakertoimella varustettu tuote. Yöllä iholla on aikaa levätä, joten yövoiteessa hoitavammat ominaisuudet ovat tarpeen.

Sarin iholle levitettiin superkosteuttava mutta kevyt ja helposti levittyvä voide, joka oli kasvoille kuin happihyppely raikkaassa ilmassa. Ennen kosteusvoidetta kasvot pestiin kosteuttavalla puhdistusgeelillä, joka jätti kasvot raikkaaksi ja puhtaaksi.

Riia suositteli Sarille myös ihon kuorintaa kerran kahdessa viikossa. Koska iho oli herkkä, Riia kehotti Saria välttämään rajua hankaamista ja kuorimaan ihon kauttaaltaan kasvojen punoittavia kohtia lukuun ottamatta. Lisäksi Riia vinkkasi Saria käyttämään viikoittain naamioita, joiden tyyppiä voi vaihdella ihon kunnon mukaan.

Happihyppely iholle

Sarin kasvot pestiin ja hoidettiin happea sisältävän NIVEA Visage Oxygen Power -tuotesarjan puhdistusgeelillä ja päivävoiteella. Tuotteiden sisältämä happi tekee väsyneestä ihosta virkeän ja kuulaan.

Raikastava päivävoide NIVEA Oxygen Power Day Care sisältää 15 prosenttia puhdasta happea sekä UVA- ja UVB-suojan auringon haitallista säteilyä vastaan. Voide sisältää myös ihoa ravitsevaa E-vitamiinia. Tuotteessa on miellyttävä koostumus ja se imeytyy ihoon nopeasti.

Kristallinkirkas vaahtoava NIVEA Oxygen Power Cleansing Gel sisältää iholla avautuvia puhdistushelmiä, jotka parantavat pintaverenkiertoa. Kosteuttavan ja korjaavan B-vitamiinin, pantenolin, ansiosta iho pysyy joustavana, eikä ihon pintakerros kuivu. Pehmeä ihon puhdistus on tärkeää, jotta voiteiden sisältämä happi imeytyy mahdollisimman tehokkaasti. Puhdistusgeeli jättää ihon raikkaaksi ja puhtaaksi.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.